Ο 14χρονος φίλος του είναι τελικά ο δράστης της δολοφονίας του μικρού Τάσου από τη Γέφυρα Θεσσαλονίκης - ΒΙΝΤΕΟ

0Ο 14χρονος φίλος, με τον οποίο έφυγαν μαζί από το αναψυκτήριο που διασκέδαζαν, είναι τελικά ο δράστης της δολοφονίας του μικρού Τάσου από τη Γέφυρα Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τα στοιχεία και να οδηγηθούν στο αποτέλεσμα πως αυτός κρύβεται πίσω από το έγκλημα με θύμα τον φίλο του.

Το έγκλημα έγινε με ένα κουζινομάχαιρο, στοιχείο που από την πρώτη στιγμή έκανε τους αστυνομικούς να πιστέψουν ότι ο δράστης είναι ερασιτέχνης και λειτούργησε παρορμητικά. Σημαντικό ρόλο έπαιξε και το γεγονός ότι από την πρώτη στιγμή αποκλείστηκε το ενδεχόμενο της ληστείας και του σεξουαλικού κίνητρου.

Πηγή: thousandnews.gr
Δημοσίευση: Ιουνίου 12, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο 14χρονος φίλος του είναι τελικά ο δράστης της δολοφονίας του μικρού Τάσου από τη Γέφυρα Θεσσαλονίκης - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator