Κατρούγκαλος: Καμία σύνταξη από 1.300 ευρώ και κάτω δεν κινδυνεύει

0


Την κυβερνητική πολιτική στα εργασιακά και την οικονομία υπεραμύνθηκε ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος μιλώντας στο «Ράδιο Κρήτη». Ο κ. Κατρούγκαλος, επισήμανε ότι η κυβέρνηση προσπάθησε να πάρει περισσότερα από τους πλουσιότερους και να ανακουφίσει τους πολλούς, που έγιναν φτωχότεροι.

Αναφερόμενος στο θέμα των συντάξεων, είπε ότι καμία σύνταξη δεν κινδυνεύει, από 1300 ευρώ, μεικτά, και κάτω. Σε ότι αφορά την κατώτατη σύνταξη, ο Υπουργός χαρακτήρισε το ποσό πολύ μικρό αλλά έκανε λόγο για αποτελεσματικότερο τρόπο αντιμετώπισης του προβλήματος της φτώχειας που πλήττει την ελληνική κοινωνία.

Τέλος, ο Γιώργος Κατρούγκαλος έκανε ειδική αναφορά στο προστατευτικό νομοθετικό πλαίσιο για τους εργαζομένους σημειώνοντας ότι τα δικαιώματα των εργαζομένων θα προστατευθούν, στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό και πρόσθεσε ότι στο μνημόνιο, υπάρχει η πρόβλεψη για συγκρότηση επιτροπής από ανεξάρτητους ειδικούς και το πόρισμά τους θα αποσταλεί για να ελεγχθεί στη διεθνή οργάνωση εργασίας.

Ακούστε το ηχητικό:
Πηγή: ekriti.gr
Δημοσίευση: Ιουνίου 10, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Κατρούγκαλος: Καμία σύνταξη από 1.300 ευρώ και κάτω δεν κινδυνεύει"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator