Εκρήξεις στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης - Τουλάχιστον 10 νεκροί - ΒΙΝΤΕΟ

0



Σύμφωνα με το CNN Turk ακούστηκαν επίσης πυροβολισμοί - Πληροφορίες για δύο βομβιστές αυτοκτονίας - Αναφορές για τουλάχιστον 40 τραυματίες

Δύο φονικές εκρήξεις σημειώθηκαν λίγο μετά τις 22.00 (ώρα Ελλάδας)στο αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης, όπως μεταδίδουν τα διεθνή μέσα.

Σύμφωνα με το τουρκικό υπουργείο Δικαιοσύνης, δέκα άνθρωποι έχει ήδη διαπιστωθεί ότι σκοτώθηκαν από τις τρομοκρατικές επιθέσεις, ενώ τοπικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για ακόμα περισσότερους νεκρούς.

Όπως μεταδίδουν τα τοπικά μέσα, υπεύθυνοι για τις επιθέσεις είναι δύο βομβιστές αυτοκτονίας οι οποίοι πυροδότησαν τα εκρηκτικά με τα οποία ήταν ζωσμένοι κοντά στην είσοδο του αεροδρομίου, ενώ επιχειρούσαν να εισέλθουν σε αυτό. Τα τελευταία στοιχεία δείχνουν ότι οι δύο άνδρες δεν είχαν προλάβει να περάσουν ακόμα από τα μηχανήματα ελέγχου, όταν κίνησαν τις υποψίες των φρουρών οι οποίοι άνοιξαν πυρ εναντίον τους.

Στη συνέχεια, οι δύο βομβιστές πυροδότησαν τα εκρηκτικά με τα οποία ήταν ζωσμένοι, σκορπώντας τον θάνατο στο αεροδρόμιο.

Δείτε βίντεο από τη στιγμή της επίθεσης



Τα τουρκικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για δεκάδες τραυματίες, ωστόσο οι πληροφορίες είναι ακόμα συγκεχυμένες. Ειδικότερα, το πρακτορείο Reuters κάνει λόγο για πάνω από 40 τραυματίες που έχουν μεταφερθεί σε κοντινό νοσοκομείο, ενώ η επίσημη ενημέρωση αφορά 20 περίπου άτομα που τραυματίστηκαν (μερικά από αυτά σοβαρά)

Άλλη μία πληροφορία που έδωσε στη δημοσιότητα ο Τούρκος υπουργός Δικαιοσύνης είναι ότι, ένας από τους δράστες άνοιξε πυρ με Καλάσνικωφ πριν πυροδοτήσει τα εκρηκτικά με τα οποία ήταν ζωσμένος. Μάλιστα, τα διεθνή πρακτορεία δημοσιεύουν και μια φωτογραφία που δείχνει το συγκεκριμένο όπλο πεσμένο στο πάτωμα της εισόδου του αεροδρομίου, μετά την επίθεση.


Τα τουρκικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για δεκάδες τραυματίες


Το τηλεοπτικό κανάλι NTV της Τουρκίας μετέδωσε ότι τέσσερις ένοπλοι άνδρες εθεάθησαν να φεύγουν τρέχοντας από το αεροδρόμιο μετά από τις εκρήξεις.

Όλες οι πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο έχουν ακυρωθεί, ενώ στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και ασθενοφόρα.

Σκηνές πανικού έξω από το αεροδρόμιο Ατατούρκ


Σκηνές πανικού έξω από το αεροδρόμιο Ατατούρκ





Δημοσίευση: Ιουνίου 28, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Εκρήξεις στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης - Τουλάχιστον 10 νεκροί - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator