Το ανανεωμένο parakato.gr είναι εδώ και πάντα στην κορυφή - ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

0



Επτά χρόνια κλείσαμε φέτος στον διαδικτυακό "αέρα" και είπαμε να το "γιορτάσουμε" ανανεώνοντας τον κώδικα του ιστολογίου μας κάνοντας πιο εύκολη και πιο ξεκούραστη την επίσκεψή σας. Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνουμε άλλωστε. Ως άνθρωποι της τεχνολογίας αυτό μας συναρπάζει.
Κάναμε λοιπόν κάποιες πολύ λειτουργικές αλλαγές εκτός από τις μικρές αισθητικές παρεμβάσεις:

  • Κατ'αρχήν μεγαλώσαμε το πλάτος της σελίδας, το μέγεθος των γραμμάτων του κειμένου και τα fonts στους τίτλους των θεμάτων. Μεγαλύτερο πλάτος σελίδας σημαίνει λιγότερες αλλαγές γραμμών στα κείμενα για πιο ξεκούραστη ανάγνωση. Επιπλέον χωράει μεγαλύτερες φωτογραφίες. 
  • Προσθέσαμε δεξιά την στήλη "ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ" όπου εκεί θα υπάρχει ένα θέμα που δεν πρέπει να χάσετε.
  • Αλλάξαμε την στήλη δεξιά "ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ" όπου εκεί μπορείτε να δείτε τα πιο δημοφιλή θέματα της τελευταίας εβδομάδας.
  • Αλλάξαμε τον "page navigator" όπου μπορείτε πλέον από την αρχική σελίδα ή από την επιλεγμένη κατηγορία να μεταβείτε σε όλες τις σελίδες, από την πρώτη έως την τελευταία.
  • Ρυθμίσαμε τον κώδικα της σελίδας μας ώστε όλα τα εξωτερικά link να ανοίγουν σε νέα σελίδα ώστε να μη χάνετε το θέμα.
  • Προσθέσαμε στο τέλος της κάθε ανάρτησης μια σύγχρονη μπάρα με τα πιο δημοφιλή μέσα κοινωνικής δικτύωσης ώστε να μοιράζεστε με τους φίλους σας τα θέματά μας.
  • Προσθέσαμε κάτω από αυτή τη μπάρα την ημερομηνία ανάρτησης του θέματος, την κατηγορία και τους τίτλους του προηγούμενου και του επόμενου θέματος.
  • Πιο κάτω υπάρχει η μπάρα με τη σελίδα μας στο Facebook όπου 9000+ φίλοι μας ακολουθούν.
  • Αμέσως μετά θα βρείτε τις σχετικές με το θέμα που διαβάζετε αναρτήσεις.
  • Πιο κάτω υπάρχει η δυνατότητα να σχολιάζετε με όποιον λογαριασμό εσείς θέλετε και σε όποια πλατφόρμα, Facebook ή Google.
  • Φτάνοντας στο κάτω μέρος της ιστοσελίδας μας "έρχεται" από δεξιά ένα Window με ένα προτεινόμενο θέμα.
  • Τέλος ετοιμάζουμε μια έκπληξη σε όλους αυτούς που μας αντιγράφουν και ΔΕΝ αναφέρουν την πηγή. Τις επόμενες ημέρες θα προσθέσουμε ένα script (το οποίο δουλεύουμε ακόμα) στον κώδικα της σελίδας όπου όποιος αντιγράφει και δεν αναφέρει πηγή θα μεταφέρεται αυτόματα στη δική μας σελίδα.
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΣΟ ΠΙΟ ΕΝΤΙΜΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΓΙΝΕΤΑΙ
ΟΣΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ... ΑΠΟ ΑΓΝΟΙΑ

ΤΟ PARAKATO.GR ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΟ


Σύμφωνα με το alexa.com (ένα από τα μεγαλύτερα site μέτρησης δημοφιλίας) το ιστολόγιό μας παραμένει σταθερά στην υψηλότερη θέση στην Κορινθία και από τα υψηλότερα στην Πελοπόννησο, μέσα στους 900 ιστότοπους με κατάληξη .gr (890η θέση στην Ελλάδα στις 2-6-2016) και στην παγκόσμια κατάταξη στη θέση 112.284 !!!

Το ελεύθερο, ανεξάρτητο, ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟ και ανατρεπτικό parakato συνεχίζει την πορεία του με την ίδια συνταγή όχι επειδή ..."κερδίζει" αλλά επειδή ...δεν έχει άλλη !!!







ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ... 

Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ 
Δημοσίευση: Ιουνίου 02, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Το ανανεωμένο parakato.gr είναι εδώ και πάντα στην κορυφή - ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator