O Αλαφούζος ψυχεδελιάζεται μετρώντας τα λεφτά που μάζεψε απ' τον έρανο για το γήπεδο του ΠΑΟ (VIDEO)

0



Είσαι ένα χόρτο μαγικό δώσε μου λίγο για να πω πεντακόσιεςεκατόντριανταπέντεχιλιάδες ευρώ

Όλοι είχαμε ψιλιαστεί από το φτηνιάρικο διαφημιστικό για την ανακατασκευή το γηπέδου της λεωφόρου ότι τα πράγματα στον οικονομικό τομέα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κάθε άλλο πάρα ανθηρά είναι.

Ο τετραπέρατος πρόεδρος της ΠΑΕ Γιάννης Αλαφούζος λοιπόν χτες, μέσω του τηλεοπτικού του σταθμού ΣΚΑΪ διοργάνωσε έρανο για να μαζευτεί ένα μέρος των χρημάτων που χρειάζεται για τα έργα ανακατασκεύης το γηπέδου, μέσω των οπαδών του συλλόγου.

Σε κάποια φάση ο Δημήτρης Ουγγαρέζος που παρουσίαζε την εκδήλωση μαζί με την Χριστίνα Βραχάλη, ρώτησε τον Αλαφούζο (το αφεντικό του) το ποσό που είχε μαζευτεί μέχρι εκείνη την ώρα.



Με πεντακόσιες εκατό τριανταπέντε χιλιάδες, δεν πας πουθενά πρόεδρε.

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Μαΐου 17, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "O Αλαφούζος ψυχεδελιάζεται μετρώντας τα λεφτά που μάζεψε απ' τον έρανο για το γήπεδο του ΠΑΟ (VIDEO)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator