Το τέλος είναι κοντά: O Χρήστος Χολίδης… ερμήνευσε Metallica με συνοδεία μπουζουκιού - ΒΙΝΤΕΟ

0Αν ψάχνατε άλλη μία απόδειξη ότι οι προφητείς σιγά σιγά εκπληρώνονται και το τέλος του κόσμου πλησιάζει, δεν χρειάζεται να ψάξετε άλλο.

Εδώ είμαστε.

Ο Χρήστος Χολίδης (πρώτο χτύπημα), στην εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά (δεύτερο χτύπημα), τραγουδάει Metallica (τρίτο χτύπημα), με τη συνοδεία μπουζουκιού( τέταρτο χτύπημα) και ο κόσμος στο πλατό βαράει παλαμάκια (πέμπτο χτύπημα).

Τώρα απλά περιμένουμε τον ήχο της έκτης σάλπιγγας που θα μας βάλει στην τελική ευθεία για την αποκάλυψη και όλα καλά.ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Μαΐου 04, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Το τέλος είναι κοντά: O Χρήστος Χολίδης… ερμήνευσε Metallica με συνοδεία μπουζουκιού - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator