Μίκαελ Σουμάχερ: Θέμα ωρών να χάσει τη μεγάλη μάχη ο παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula1

0



Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα για την τραγική κατάσταση της υγείας του μεγάλου Γερμανού οδηγού F-1 Μίκαελ Σουμάχερ, η ζωή του οποίου κρέμεται σε μια κλωστή. Σύμφωνα με ρεπορτάζ στη Γερμανία ο Σουμάχερ χάνει τη μάχη για τη ζωή του μετά τον σοβαρό τραυματισμό του το 2013 όταν κι έκανε σκι.

Ο νευροχειρούργος που τον χειρούργησε δήλωσε ότιείναι θέμα ωρών ο εφτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula1 να χάσει τη μεγάλη μάχη που δίνει από τα τέλη του 2013.

«Δε ζυγίζει πάνω από 45 κιλά και μόνο ένα θαύμα μπορεί να τον κρατήσει ζωντανό. Μπορούμε μόνο να ελπίζουμε. Είναι θέμα ωρών», ήταν τα λόγια του. Δημοσιεύματα στη Γερμανία υποστηρίζουν ότι οι χορηγοί του «Σούμι» προχώρησαν στην απόφαση να βάλουν τέλος στα συμβόλαια που είχαν μαζί του.

Δημοσίευση: Μαΐου 31, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: " Μίκαελ Σουμάχερ: Θέμα ωρών να χάσει τη μεγάλη μάχη ο παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula1 "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator