ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΣΕ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ: «3.000.000 πρόσφυγες από την Τουρκία έξω από το σπίτι σου στο Νέο Ψυχικό»

0Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έσπευσε κάθιδρος να επικοινωνήσει με το Μέγαρο Μαξίμου

O Δημήτρης Αβραμόπουλος με μεγάλη χαρά θα έβλεπε το ελικόπτερο που θα απομάκρυνε τους Παυλόπουλο-Τσίπρα από την Ηρώδου Αττικού (προσγείωση-απογείωση Παναθηναικό Στάδιο) να παθαίνει στον αέρα μηχανική βλάβη.

Για την ώρα αρκέστηκε να μεταφέρει μια γενναία δόση τρόμου (και πραγματικότητας) στον συνομιλητή του και συγκυβερνώντα Πρόεδρο Παυλόπουλο. Ο Αβραμόπουλος δεν ξεχνά την υπόσχεση και το άδειασμα της τελευταίας στιγμής από τον Τσίπρα-οπότε η μηχανική βλάβη του ελικοπτέρου και όχι η επιθυμία να έχουν το τέλος του Καντάφι, έχει να κάνει αποκλειστικά με την μεγαθυμία και τους ευγενείς τρόπους ενός πολιτικού τζέντλεμαν.

Ο Αβραμόπουλος λοιπόν είπε στον κάτωχρο Παυλόπουλο

-3.000.000 πρόσφυγες στο έδαφος της Τουρκίας είναι έτοιμοι να ξαμολυθούν και να κατασκηνώσουν έξω από το σπίτι σου στο Νέο Ψυχικό. Δεν σε σώζει τίποτε…

Στην διπλωματική γλώσσα o επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας χρησιμοποίησε τους εξής όρους:

-Η συνοχή της Ευρωπαϊκής Ένωσης εξαρτάται από την έκβαση της αντιμετώπισης του οξύτατου προσφυγικού ζητήματος. Αυτή τη στιγμή στην Τουρκία βρίσκονται περίπουτρία εκατομμύρια πρόσφυγες και στα βόρεια αφρικανικά παράλια 500.000, που περιμένουν τη στιγμή, στα χέρια αδίστακτων διακινητών (δώσε πόνο), να περάσουν τη θάλασσα. Ιταλία και Ελλάδα βρίσκονται υπό πίεση αλλά η Ευρώπη με την πολιτική της είναι κοντά τους…

Οταν ολοκληρώθηκε η συνάντηση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έσπευσε κάθιδρος να επικοινωνήσει με το Μέγαρο Μαξίμου.

Δημοσίευση: Μαΐου 31, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΣΕ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ: «3.000.000 πρόσφυγες από την Τουρκία έξω από το σπίτι σου στο Νέο Ψυχικό»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator