Απελάθηκε ο δημοσιογράφος της Deutche Welle που εκνεύρισε τον Νίκο Παππά

0



Την κήρυξη του Μίχελ Φρίντμαν ως «ανεπιθύμητου» στη χώρα μας αποφάσισε πριν από λίγες ώρες η ο Εισαγγελέας, κατηγορώντας τον για παράβαση της ελληνικής δημοσιογραφικής δεοντολογίας, για απρεπή συμπεριφορά και για περιφρόνηση εξωδίκων

Νίκος Ζαχαριάδης

Ο Μίχελ Φρίντμαν υπερόπτης ακόμα και τώρα μετά την πανελλήνια κατακραυγή οδηγείται στον Εισαγγελέα που αποφάσισε την απέλασή του.

Διεθνείς διαστάσεις παίρνει το θέμα της προσβολής του θεσμού του Νίκου Παππά που επιχείρησε γερμανός δημοσιογράφος αμφισβητώντας τα στοιχεία και τις απαντήσεις που του έδινε ο έλληνας υπουργός Επικρατείας και Τηλεοπτικών Αδειών.

Πρόκειται για ένα ακόμα κρούσμα καταφανούς αντικυβερνητικής προπαγάνδας μέσω του τύπου που επιχειρήθηκε στα πλαίσια της προσπάθειας της διαπλοκής να δώσει για άλλη μια φορά τα ρέστα της, καθώς ο δημοσιογράφος του βοθροκάναλου της διαπλοκής Deutche Welle φέρθηκε με αγνωμοσύνη και αγένεια στον Νίκο Παππά που του έκανε τη χάρη να τον αφήσει να τον ακούσει.

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα, παρόμοια φαινόμενα είχαν παρατηρηθεί ακόμα και στην ΕΡΤ όταν ελληνίδα δημοσιογράφος έφερε αντιρρήσεις στην Ολγα Γεροβασίλη στο θέμα των Σκουριών. Ενώ κάποια άλλη φορά δημοσιογράφος μετέδωσε ανταπόκριση από την Ειδομένη που δεν ενέκρινε ο Νίκος Τόσκας.

Σύμφωνα με πηγές του Μεγάρου Μαξίμου γίνονται προσπάθειες ώστε το επίμαχο video της συνέντευξης να μην μπορούν να το δουν έλληνες χρήστες του διαδικτύου καθώς ανάμεσά τους βρίσκονται και νέοι δημοσιογράφοι που μπορεί να επηρεαστούν αρνητικά.

Το πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ προχώρησε μάλιστα σε εικονική διαγραφή του Μίχελ Φρίντμαν, που σημαίνει ότι ακόμα και αν ήταν μέλος της θα τον διέγραφε για προπαγάνδα υπέρ του «Ναι», ενώ με ψήφισμα τον προειδοποιεί να μην δοκιμάσει ποτέ να γραφτεί σε αυτήν γιατί δεν θα γίνει δεκτός.

Επίσης σε έντονο διάβημα προς το γερμανικό υπουργείο Τύπου προέβη ο πρεσβευτής μας στο Βερολίνο ζητώντας από τον αρμόδιο υπουργό να μην αφήνει αμολητούς τους δημοσιογράφους του αλλά να βρει κάποιο τρόπο να τους ελέγξει.
Δημοσίευση: Μαΐου 13, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Απελάθηκε ο δημοσιογράφος της Deutche Welle που εκνεύρισε τον Νίκο Παππά"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator