ΒΕΛΟ-ΒΟΧΑ: ΑΡΧΙΣΕ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ BOX SAVATE

0Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τη διεξαγωγή του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος BOX SAVATE, που θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γυμναστήριο Βραχατίου ΄΄Γ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ΄΄ 10-11 Ιουνίου 2016, με συμμετοχή 250 αθλητών και αθλητριών από είκοσι και πλέον χώρες. Πρόκειται για αθλητικό γεγονός υψηλού επιπέδου, που για πρώτη φορά φιλοξενείται στο Δήμο Βέλου-Βόχας και ευρύτερα στην Κορινθία.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας συγκροτήθηκε η Οργανωτική Επιτροπή των Αγώνων «Αλκυόνια 2016», με επικεφαλής τον δήμαρχο Βέλου-Βόχας, με την ακόλουθη σύνθεση:

Πρόεδρος Αννίβας Παπακυριάκος Δήμαρχος Βέλου-Βόχας, Α΄ Αντιπρόεδρος Χρίστος Κάκος Πρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Savate, Β΄ Αντιπρόεδρος Γεώργιος Πολίτης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Alkyon |Resort Hotel & Spa, Μέλη: Παύλος Γερακάρης Δημοσιογράφος- Πρόεδρος Μικτού Συμβουλίου Αθλητικών Συντακτών, Παναγιώτης Παυλόπουλος-Διευθυντής του web Ramona radio tv, Μαρία Καλλίρη Αντιδήμαρχος Πολιτισμού-Παιδείας και Αθλητισμού, Ανδρέας Σιάχος Πρόεδρος ΝΠΔΔ ΄΄ΑΝΕΛΙΞΗ΄΄, Ευάγγελος Τσάκωνας Έφορος Ομοσπονδίας Τοξοβολίας, Δημήτριος Νικολάου, Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Βραχατίου.

Τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής συνεδρίασαν για μια ακόμη φορά τη Δευτέρα 23/04/2016 και ασχολήθηκαν με όλα τα θέματα που αφορούν στην υποδοχή και φιλοξενία των αποστολών. Την προετοιμασία του δημοτικού γυμναστηρίου και άλλες υπηρεσίες που θα απαιτηθούν για την άψογη διεξαγωγή των αγώνων τους οποίους αναμένεται να παρακολουθήσουν εκατοντάδες θεατές από την Κορινθία και άλλες περιοχές.
Δημοσίευση: Μαΐου 25, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΒΕΛΟ-ΒΟΧΑ: ΑΡΧΙΣΕ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ BOX SAVATE"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator