Συζήτηση με τον Παθολόγο-Ογκολόγο Στυλιανό Γιασσά στο Επιμελητήριο Κορινθίας

0
Ενημερωτική εκδήλωση- συζήτηση με θέμα: «Καρκίνος και πρόληψη» διοργάνωσε, την Κυριακή 29 Μαΐου 2016, στις 6:οο μ.μ το ηλεκτρονικό περιοδικό mazimagazine.gr, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Κορινθίας.

Ομιλητής ήταν ο Παθολόγος-Ογκολόγος διευθυντής της Γ΄ Ογκολογικής Κλινικής του Νοσ. Ιασώ General ,συνεργάτης των Μαιευτηρίων “ΙΑΣΩ” και “ΡΕΑ”, καθώς της κλινικής “ΜΗΤΕΡΑ-ΥΓΕΙΑ”. Mέλος της Επιστημονικής Μαστολογικής Εταιρίας-Ίαση-Στήριξη – Ε.Μ.Ε.Ι.Σ. κ. Στυλανός Γιασσάς.

Οι εξελίξεις στην αντιμετώπιση του καρκίνου είναι ραγδαίες. Η πρόληψη, η έγκαιρη διάγνωση, η θεραπεία και η υποστήριξη των ασθενών αυτών έχουν κάνει άλματα.

Τη συζήτηση συντόνισε η δημοσιογράφος και διευθύντρια του mazimagazine.gr κ. Λίλυ Μουζάκη.
Δημοσίευση: Μαΐου 30, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Συζήτηση με τον Παθολόγο-Ογκολόγο Στυλιανό Γιασσά στο Επιμελητήριο Κορινθίας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator