Λίλη Μουζάκη: "Χρειάζεται μεγαλύτερη ευαισθησία των ΜΜΕ στα θέματα υγείας"- ΒΙΝΤΕΟ

0Μία πολύ σημαντική πρωτοβουλία ανέλαβε η γνωστή Κορίνθια δημοσιογράφος Λίλη Μουζάκη φέρνοντας στην Κόρινθο ένα σημαντικό όνομα της Ελληνικής ιατρικής κοινότητας με ειδικότητα ογκολόγου.
Πράγματι οι Κορίνθιοι κατέκλυσαν την αίθουσα του επιμελητηρίου ,δείχνοντας με την παρουσία τους την σπουδαιότητα τέτοιων εκδηλώσεων. Εμείς όμως για άλλη μία φορά θα γκρινιάξουμε διότι παρότι είχε αναρτηθεί σε όλα τα Μ.Μ.Ε. του νομού η συγκεκριμένη εκδήλωση δεν παραβρέθηκε ουδείς από την ιατρική κοινότητα αλλά ούτε και από τους δήθεν ευαισθητοποιημένους φορείς του τόπου. Δέιτε το βίντεο με τις δηλώσεις της κ.Λίλη ΜουζάκηΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Μαΐου 30, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Λίλη Μουζάκη: "Χρειάζεται μεγαλύτερη ευαισθησία των ΜΜΕ στα θέματα υγείας"- ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator