Λιάνα Κανέλλη: «Μπερδέψατε τον Τσε με την μύγα τσε-τσε» - ΒΙΝΤΕΟ

0«Μπερδέψατε τον Τσε με την μύγα τσε-τσε» είπε η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη απευθυνόμενη στους βουλευτές της κυβέρνησης μιλώντας στη Βουλή.
«Έρχεστε εδώ και το παίζετε σωτήρες, αριστεροί που δεν σας καταλαβαίνει κανένας» πρόσθεσε.
«Δεν έχετε καλύτερο μνημόνιο, έχετε ένα τρίτο μνημόνιο.
Δεν έχετε αληθές λεξιλόγιο γιατί είσαστε οι ίδιοι που το "όχι" το κάνατε "ναι"»  σημείωσε, μεταξύ άλλων, η κ. Κανέλλη.

Η βουλευτής του ΚΚΕ επεσήμανε ότι «παρουσιάζετε ως επαναστατική ηρωική διαδικασία ότι διαπραγματεύεστε με του κουαρτέτο που ήταν τρόικα για το τρίτο μνημόνιο που δεν είναι το δεύτερο και το πρώτο, για να ένα ύψος ποσού που δεν είναι εκείνο, ήταν το άλλο, με τελικό αποτέλεσμα  να κάνετε το χειρότερο που μπορούσε να κάνει ένα κόμμα που δεν θα το τολμούσε να κάνει ούτε και της δεξιάς».

Η κ. Κανέλλη καταλήγοντας αναφέρθηκε στην μητέρα του Παύλου Φύσσα:
«Θυμούμενη την Εργατική Πρωτομαγιά, θυμούμενη όμως και την γιορτή της μάνας επιτρέψτε μου να σας πω ότι η μάνα του Φύσσα αυτή τη στιγμή ίσως δικαιούται ένα γαρύφαλλο παραπάνω, γιατί το παιδί της θα το αγκαλιάσει στον τάφο κι εμείς έχουμε το θράσος να μιλάμε σήμερα για ορισμένα πράγματα τα οποία αφορούν στους φασίστες αλλά κάνουμε πώς δεν τους βλέπουμε».

Δημοσίευση: Μαΐου 08, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Λιάνα Κανέλλη: «Μπερδέψατε τον Τσε με την μύγα τσε-τσε» - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator