Ο παλαιός Σταθμού του ΟΣΕ των Αγίων Θεοδώρων παραχωρείται στο Δήμο

0Ανοίγει ο δρόμος για την παραχώρηση του παλιού Σιδηροδρομικού Σταθμού Αγίων Θεοδώρων στο Δήμο Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων για ήπια χρήση, έπειτα από συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί με τον Δήμαρχο Γιώργο Γκιώνη και τον βουλευτή Κορινθίας Χρίστο Δήμα, στα κεντρικά γραφεία του Ο.Σ.Ε.

Σημαντική συμβολή από τον Αντιδήμαρχο Σωτήρη Νικολάου, τον Πρόεδρο Παναγιώτη Πέτρου και τους Δημοτικούς Συμβούλους Σπύρο Ράτη και Σωτηρία Κορδαλή που ασχολήθηκαν με το θέμα.
Δημοσίευση: Μαΐου 26, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο παλαιός Σταθμού του ΟΣΕ των Αγίων Θεοδώρων παραχωρείται στο Δήμο"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator