Ανανεωτική Συνεργασία Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης: ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ... Η ΕΥΚΟΛΗ ΛΥΣΗ

0Στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο διατυπώσαμε για μια ακόμα φορά την αντίθεσή μας στην "αναχρηματοδότηση" των δανείων του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης. 
Είπαμε ΟΧΙ στο νέο δανεισμό, που προληπτικά και χωρίς ιδιαίτερο λόγο αποφάσισε η δημοτική αρχή. 
Είπαμε ΟΧΙ στην υποθήκευση του μέλλοντος των παιδιών μας στο όνομα μιας προσωρινής ρευστότητας . 
Αρνηθήκαμε να δεχτούμε την επιβάρυνση των συμπολιτών μας με το επιπλέον ποσό των 820.000€. Δεν μπορούμε να δεχτούμε αυτόν τον επώδυνο δανεισμό χωρίς να έχουμε προσπαθήσει σκληρά για τον περιορισμό των λειτουργικών δαπανών, για την είσπραξη των οφειλόμενων προς τον Δήμο, για την αύξηση της παραγωγικότητας του δημοτικού έργου. 
Σε μια εποχή που ο υπερδανεισμός και η κακή οικονομική διαχείριση ήσαν από τις κύριες αιτίες, που έφεραν τη χώρα στο χείλος του γκρεμού και φτώχυναν μεγάλο μέρος της κοινωνίας, δεν είναι δυνατόν ο Δήμος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης να συνεχίζει τέτοιες καταστροφικές πολιτικές. 
Σε μια εποχή που όλοι βιώνουμε πρωτόγνωρες δυσκολίες, εμείς αρνούμαστε να συναινέσουμε στη σπατάλη του δημοτικού χρήματος σε έργα και δράσεις χωρίς παραγωγικό περιεχόμενο, χωρίς αναπτυξιακή προοπτική, χωρίς προστιθέμενη αξία στην οικονομία του τόπου μας, χωρίς ξεκάθαρο σχέδιο. 
Αυτά είναι τα απαραίτητα στοιχεία, αυτά είναι η βάση για ένα δημιουργικό διάλογο για το μέλλον του Δήμου. Σ' αυτά μπορούμε να συμφωνήσουμε.

Ανανεωτική Συνεργασία Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης
Δημοσίευση: Μαΐου 26, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ανανεωτική Συνεργασία Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης: ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ... Η ΕΥΚΟΛΗ ΛΥΣΗ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator