ΝΕΜΕΑ: Τρίχρονο αγόρι δεμένο με σχοινί και με σημάδια κακοποίησης στο σώμα του εντόπισαν αστυνομικοί

0Συγκλονισμένοι οι αστυνομικοί του Α/Τα Νεμέας από το ανατριχιαστικό θέαμα που αντίκρισαν σε μια εγκαταλελειμμένη οικία στην Νεμέα.

Ειδοποιήθηκαν από περίοικους ότι ακουγότανε το κλάμα ενός παιδιού.

Και οι δύο αξιωματικοί αστυνομικοί της Νεμέας έσπευσαν στο σημείο και μόλις μπήκανε μέσα πάγωσαν με το θέαμα που αντίκρισαν.

Είδανε ένα μικρό παιδάκι καθιστό δεμένο πισθάγκωνα σε μια καρέκλα

Αμέσως έλυσαν το παιδάκι και με το περιπολικό το μετέφεραν στο κέντρο υγείας Νεμέας όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Εκεί οι αστυνομικοί και το ιατρικό προσωπικό συγκλονίστηκαν όταν ειδαν σημάδια από σβησμένα τσιγάρα σε όλο το το κορμί του.

Στην συνέχεια οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι προς αναζήτηση των γονέων

Μετά από πολλές ώρες εμφανίστηκε ένα ζευγάρι με άλλα δύο ανήλικα παιδιά.

Μεταφέρθηκαν στο αστυνομικό τμήμα και εκεί αποκάλυψαν ότι έδεσαν το παιδάκι ,επειδή ήταν άτακτο για να μπορέσουν να πάνε στο Ναύπλιο προς αναζήτηση εργασίας.

Ενημερώθηκε η κ.Εισαγγελέας Κορίνθου η οποία έδωσε εντολή τα παιδιά να φιλοξενηθούνε στο χαμόγελο του παιδιού , άμεσα ενημερώθηκε το χαμόγελο του παιδιού και παρέλαβε τα παιδιά για φιλοξενεία και ψυχολογική υποστήριξη.

Οι γονείς , Βουλγάρικης καταγωγής ,συνελήφθησαν για κακοποίηση ανηλίκου και έκθεση αυτού σε κίνδυνο.

Συγχαρητήρια στο Διοικητή και υποδιοικητή καθώς και σε όλο το προσωπικό του Α/Τα Νεμέας που παρόλες τις ελλείψεις προσωπικού ενήργησαν άμεσα για την προστασία του ανήλικου και την σύλληψη των δραστών.

http://korinthostv.gr
Δημοσίευση: Μαΐου 06, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΝΕΜΕΑ: Τρίχρονο αγόρι δεμένο με σχοινί και με σημάδια κακοποίησης στο σώμα του εντόπισαν αστυνομικοί"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator