Προκάλεσαν πυρκαγιά με... ουίσκι σε πανηγύρι - ΒΙΝΤΕΟ

0Το... έκαψαν σε πανηγύρι της Πάτρας. Ένας θαυμαστής του τραγουδιστή Γιώργου Βελισσάρη έδωσε μια παραγγελιά και αμέσως κατέφτασαν στην πίστα οι σερβιτόροι οι οποίοι άρχισαν να ανοίγουν κούτες με ουίσκι και να χύνουν το ποτό πάνω σε ένα τραπέζι στο οποίο οι θαμώνες είχαν βάλει φωτιά. Όπως ήταν φυσικό το τραπέζι... λαμπάδιασε με ένα σερβιτόρο να αναλαμβάνει ρόλο.. πυροσβέστη.

Πηγή βίντεο: flashstar.skaipatras.gr

Δημοσίευση: Μαΐου 28, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Προκάλεσαν πυρκαγιά με... ουίσκι σε πανηγύρι - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator