Νέος προπηλακισμός βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ: Συνταξιούχοι του φώναζαν και τον εμπόδισαν να κάνεις δηλώσεις - ΒΙΝΤΕΟ

0Πολλά είναι τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που έχουν δεχτεί αποδοκιμασίες και επιθέσεις στο δρόμο από απλούς πολίτες.
Μετά το περιστατικό στην κεντρική αγορά της Θεσσαλονίκης, ο βουλευτής Τριαντάφυλλος Μηταφίδης και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αποδοκιμάστηκαν από συνταξιούχους που συμμετείχαν σε εκδήλωση του Εργατικού Κέντρου

Με βαριές εκφράσεις και αποδοκιμασίες υποδέχτηκαν τον βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ στην Α’ Θεσσαλονίκης Τριαντάφυλλο Μηταφίδη ομάδα συνταξιούχων οι οποίοι συμμετείχαν σε εκδήλωση του Εργατικού Κέντρου της πόλης.

Οι συνταξιούχοι πλησίασαν τον βουλευτή και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που τον συνόδευαν, και τον κατηγόρησαν για την επιλογή του να ψηφίσει το ασφαλιστικό, ενώ την ίδια στιγμή τον εμπόδισαν από το να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

Δημοσίευση: Μαΐου 10, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Νέος προπηλακισμός βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ: Συνταξιούχοι του φώναζαν και τον εμπόδισαν να κάνεις δηλώσεις - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator