Aλέξη, απέδειξε ότι είσαι ο Αρχιτέκτονας του Χάους!

0



Σας καλούμε να βάλετε φωτιά στον αχυρώνα της Κολομβίας των Βαλκανίων

Πράγματι, σε ευχαριστούμε που τα έκανες πουτάνα!

Είμαστε σχεδόν βέβαιοι πως με την κατσιαπλιάδικη πολιτική της κυβέρνησής σου θα καρφωθούμε με μαθηματική ακρίβεια στα βράχια. Το πιο πιθανό είναι να έχουμε και εθνικές απώλειες.

Είμαστε επίσης μια ανάσα από την Δραχμή, ίσως και το κούρεμα των καταθέσεων εάν δεν πάρεις την δόση και την αξιολόγηση.

Παρόλα αυτά, τόσο εσύ Αλέξη όσο και ο Καμμένος, είστε ταλαντούχοι στο να τα κάνετεπουτάνα.

Είστε Πολιτικοί Μηχανικοί του Χάους και σάς ευχαριστούμε γι΄αυτό.

Γράφει ο Gabriel James Byrne

Το Χάος και την Ολοσχερή καταστροφή έχει ανάγκη η Κολομβία των Βαλκανίωνώστε να υπάρχει μια ελάχιστη ελπίδα να ξαναγεννηθεί από τις στάχτες της.

Η Κολομβία των Βαλκανίων έχει ανάγκη το Απόλυτο Χάος κι εσείς κάθε μέρα αποδεικνύεστε ταλαντούχοι του Χάους.

Εχετε την εξειδίκευση.

Ναι. Αυτό που έκανε ο Καμμένος με το KEEΛΠΝΟ-γιατί ήταν αυτός που τα έκανε πουτάνα-είναι σωστό.

Αυτό που δεν καταλάβαμε ήταν τι έκανε στην συνέχεια για παράδειγμα ο Κουρουμπλής που τελικά όλα τα βλέπει και τα κρίνει ο μπαγάσας. Είναι πιο ανοιχτομάτης από Ινδιάνος ιχνηλάτης στην Κοιλάδα του Θανάτου.

Γιατί ο Κουρουμπλής και ο Γιαννόπουλος δεν ξήλωσαν το ΔΣ του KEEΛΠΝΟ και έπρεπε να το κάνει ο Πολλάκης, ο ψαρουντοφεκάς;

Είστε κυβέρνηση τα μέλη της οποίας έχουν την ίδια άποψη για την Δικαιοσύνη, την Ηθική, την Κάθαρση και πάει λέγοντας;

Η ο καθένας από τους υπουργούς και τους γραμματείς και φαρισαίους θέλει να γίνει ένας μικρός Ακης αλλά χωρίς τον Κορυδαλλό;

Οπως και νάχει όμως σάς χρειαζόμαστε για να τα κάνετε πουτάνα.

Για να αποδείξετε ότι σαν κατσιαπλιάδες είστε εφάμιλλοι των προηγούμενων γκανγκστερς που κυβέρνησαν τη χώρα!

Αλήθεια Αλέξη, Νίκο Παππά, Πάνο Καμμένε και Θοδωρή Μιχόπουλε, πότε θα δούμε πόσα εκατομμύρια έδωσαν σε δημοσιογράφους, διαφημιστικές, media shops και πάει λέγοντας οι υπόλοιποι άθλιοι και διεφθαρμένοι διαχρονικά δημόσιοι οργανισμοί;

Πόσα έδωσε για παράδειγμα η ΕΥΔΑΠ (εξαιτίας της οποίας ο υπογράφων έφαγε τόση λάσπη από τους καλούς συναδέλφους του), πόσα έδωσε η ΔΕΗ, πόσα έδωσαν τα ΕΛΠΕ, πόσα έδωσαν τα υπουργεία, πόσα έδωσε ο ΕΟΤ στην διάρκεια της μεταπολίτευσης και κυρίως σε ποιους τα έδωσε.

Ιδού πεδίο δόξης λαμπρό Αλέξη. Κάντα πουτάνα, δώστα όλα στην δημοσιότητα για να διαπιστώσουμε τις αγνές προθέσεις σου.

Αντί ο Ρουμπάτης να παρακολουθεί το δικό μου κινητό (ελπίζω με άδεια του Εισαγγελέα-μην ξεχνάτε την αυτοκτονία Τσαλικίδη) καλά θα ήταν να παρακολουθεί τα κινητά των στελεχών των δημοσίων οργανισμών για το έγκλημα της διασπάθισης του Δημοσίου χρήματος με συγκεκριμένα media shops-μαζί τα φάγανε.

Να δούμε Αλέξη και Καμμένε πότε θα ξεβρωμίσετε το χώρο της Διαφήμισης, της Επικοινωνίας και των γκαλοπατζήδων γενικότερα.

Ακόμη κι αν δεν θέλετε να τον ξεβρωμίσετε αλλά απλά να πάρετε μάτι- σαν ηδονοθήρες- πως το δημόσιο χρήμα (κι αυτό κάποιων κορόιδων επιχειρηματιών) γίνεται πολυτελή διαμερίσματα στο Λονδίνο και βίλες στο Λεκανοπέδιο Αττικής δεν έχετε παρά να κάνετε αυτό που κάνουν σήμερα οι Ελεγκτές του Αλεξιάδη: Να ελέγξετε τα περιουσιακά στοιχεία όλων εκείνων των νταραβεριτζήδων της Διαφήμισης που απέκτησαν σπίτια στο Λονδίνο, στις ΗΠΑ κι όχι μόνο.

Εμπιστευόμαστε το ένστικτό σας να τα κάνετε πουτάνα, την φιλοδοξία σας να γίνετε οι Αρχιμάστορες του Χάους.

Κάντε το όμως χωρίς διακρίσεις.

Ψάξτε με το ίδιο πάθος που κυνηγάτε τον Ψυχάρη για παράδειγμα και τους υπόλοιπους μηντιάρχες, όπως επίσης και κάτι νούμερα που φιλοδοξούν να διαδεχθούν τους σημερινούς.

Αλέξη εμπιστευόμαστε το ένστικτό σου να τα κάνεις πουτάνα.

Την ανάγκη σου να γευθείς και εσύ την σαγήνη της εξουσίας, το lifestyle της, την πολυτέλειά της, τις ανέσεις της.

Εμπιστευόμαστε το πάθος του Καμμένου για την καλή ζωή στην οποία δεν έχουν δικαίωμα μόνο τα σεσημασμένα διαχρονικά λαμόγια αλλά κι εσείς Αλέξη.

Εμπρός λοιπόν κάντε τα πουτάνα-χωρίς διακρίσεις. Βάλτε φωτιά στον αχυρώνα που λέγεται Κολομβία των Βαλκανίων.

Αποδείξτε ότι είστε εσείς οι πιο αποτελεσματικοί Αρχιτέκτονες του Χάους.

Κάντε τα πουτάνα ρε…
Δημοσίευση: Μαΐου 10, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Aλέξη, απέδειξε ότι είσαι ο Αρχιτέκτονας του Χάους!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator