ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΡΑΛΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

0Η Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος με την αρωγή του Δήμου Κορινθίων, διοργανώνει εκδήλωση για το Ιστορικό Ράλλυ Ελλάδος που θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή μας, από τις 27 έως τις 29 Μαΐου 2016.
Πρόκειται για έναν αγώνα αυτοκινήτων όπου μετά από τις πετυχημένες διοργανώσεις των τελευταίων ετών, αποτελεί πλέον θεσμό και θεωρείται από τη Διεθνή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου ως ο καλύτερος αγώνας του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ιστορικών Αυτοκινήτων, συγκεντρώνοντας μεγάλο αριθμό αγωνιζόμενων, τόσο από το εξωτερικό, όσο και από την Ελλάδα.
Το Ιστορικό Ράλλυ Ελλάδος, το οποίο θα διέλθει και φέτος από το Δήμο μας , θα έχουν την δυνατότητα οι συμμετέχοντες να θαυμάσουν τα τοπία και τους αρχαιολογικούς χώρους της περιοχής μας.
Δημοσίευση: Μαΐου 28, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΡΑΛΥ ΕΛΛΑΔΟΣ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator