"ΑΡΚΕΤΑ" ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ

0



ΑΡΚΕΤΑ-15 ΜΑΪΟΥ

Τα τελευταία χρόνια, με όλα αυτά που συμβαίνουν στη χώρα μας, έχουμε χάσει όλοι τη φωνή μας, έχουμε χάσει τις ζωές μας. Δεν ξέρουμε αν σ ένα χρόνο θα έχουμε σπίτι να μείνουμε, αν θα έχουμε δουλειά, αν θα μπορούμε να σπουδάσουμε ή μεγαλώσουμε τα παιδιά μας. Μέσα σε αυτό το κλίμα ανασφάλειας μοιάζουμε και τους συμφέρει να είμαστε αδύναμοι να αντιδράσουμε. Δεν θα τους επιτρέψουμε να μας υποτιμούν άλλο. Ότι και να πιστεύει ο καθένας, όσο κουρασμένος και να΄ναι, το μόνο μας όπλο βρίσκεται στις πλατείες και στους δρόμους. Εκεί, που συναντιόμαστε, συζητάμε, γελάμε και παίρνουμε δύναμη ο ένας απ' τον άλλο. Εκεί που αγωνιζόμαστε όλοι μαζί για την πατρίδα μας και την αξιοπρέπειά μας.

Οι Γάλλοι κάνανε ένα πανευρωπαϊκό κάλεσμα στις 15 Μάη, τη νύχτα, να γεμίσουμε όλες τις πλατείες. Σε πολλές πόλεις τις χώρας μας, έχουν βγει καλέσματα. Εδώ, θα μαζευτούμε την Κυριακή, στις 7μ.μ., στα Περιβολάκια, στην Κόρινθο. Εμείς θα συναντηθούμε στο στέκι της Αλληλεγγύης-Αντίστασης (δίπλα στο Γαβαλά), στις 6:30μμ και θα μοιραστούμε σε αυτοκίνητα . Όποιος δεν έχει μέσο μπορεί να έρθει εκεί.

Θα είναι πολύ σημαντικό να βρεθούμε (ή να ξαναβρεθούμε) και να συζητήσουμε πώς θα βάλουμε ένα τέλος σε αυτήν την κατάσταση. Πώς θα πάρουμε τη ζωή και το μέλλον μας στα χέρια μας.

Επισυνάπτουμε τη σελίδα του «Αρκετά» και «Αρκετά στην Κόρινθο»:

https://www.facebook.com/arketa.gr/?fref=ts

https://www.facebook.com/events/264347667248719/

Aλληλεγγύη και Αντίσταση στο Κιάτο
Δημοσίευση: Μαΐου 13, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: ""ΑΡΚΕΤΑ" ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator