Οι ευσεβείς υπουργοί του Τσίπρα και οι γονυκλισίες στον Πατριάρχη Μόσχας Κύριλλο (ΦΩΤΟ)

0
Με ευλάβεια, γονυκλισίες και ασπασμούς υποδέχθηκαν δύο υπουργοί της κυβέρνησης Τσίπρα τον Πατριάρχη Μόσχας Κύριλλο, στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης.
Πρόκειται για τον υφυπουργό εξωτερικών, Γιάννη Αμανατίδη και την υφυπουργό Μακεδονίας Θράκης, Μαρία Κόλλια Τσαρουχά, η οποία έδειξε την ευλάβειά της στον Πατριάρχη Μόσχας με μια γονυκλισία. Ο Γιάννης Αμανατίδης, ο οποίος να σημειωθεί είναι από τους λίγους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που ορκίστηκαν με θρησκευτικό όρκο, ασπάστηκε το χέρι του Πατριάρχη.
«Υποδέχτηκα, μαζί με το συνάδελφο κ. Αμανατίδη, τον Αγιότατο Πατριάρχη πάντων των Ρώσων, με τους οποίους μας δένουν το Ομόδοξο και ιδιαίτερες σχέσεις φιλίας και συναδέλφωσης. Του ζήτησα να συνδράμει στην άρση των δυσκολιών του ελληνικού λαού και του ανέλυσα το πρόβλημα της καπήλευσης του ονόματος της Μακεδονίας από τους βόρειους γείτονές μας. Ο Πατριάρχης απήντησε ότι γνωρίζει το θέμα και ότι η Μακεδονία και η Θράκη βρίσκονται σε καλά χέρια. Εύχομαι, με τις ευλογίες του, να αποδείξουμε τη φιλοξενία, τις δυνατές σχέσεις και τη δύναμη του Ομόδοξου που συνδέουν τον ελληνικό και το ρωσικό λαό» είπε η υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης.
Δημοσίευση: Μαΐου 29, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Οι ευσεβείς υπουργοί του Τσίπρα και οι γονυκλισίες στον Πατριάρχη Μόσχας Κύριλλο (ΦΩΤΟ)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator