Ο κουραδοκόφτης

0



του Γιάννη Λαζάρου
Η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο, μας σκοτώνουν με το ασφαλιστικό, η σύνταξη θα είναι χαρτζιλίκι, τα νοσοκομεία είναι προθάλαμοι θανάτου, θα πάρουμε τις καραμπίνες αν βάλουν κι άλλα μέτρα, δεν θα μπορούνε να πάνε στις εκλογικές τους περιφέρειες. Αυτά κι άλλα ωραία ακούγονται κατά κόρον μεγάλο διάστημα τώρα.
Μετά την τελευταία παράσταση "λαού" και πολιτικών την ημέρα που ψήφιζαν το αποκαλούμενο "λαιμητόμο ασφαλιστικό", ένα γεγονός συντάραξε τους κατοικοεδρεύοντες την αποικία. Ο κόφτης.
Το σκέφτηκε(;) λέει ο Τσίπρας και η παρέα του για να διαπραγματευτεί για το καλό σου. Φυσικά, ο "λαός" το γλέντησε για μια ακόμη φορά στα social media και πάει κι αυτό. Τελικά το ασφαλές συμπέρασμα είναι πως ο «λαός» δεν έχει χιούμορ αλλά πλάκα. Κυριολεκτικά είναι της πλάκας. Γι΄ αυτό και έπαθε πλάκα με τον κόφτη. Γελάσαμε το γλεντήσαμε (χα-χα) πάει κι αυτό. Εντάξει, δεν ξεχνάμε και την παράσταση (συγνώμη αγώνα) που έδωσε δυναμικά στο σύνταγμα ο "λαός", αλλά στα πλαίσια του «μεροκάματου» κάνεις και καμία βόλτα Ομόνοια- Σύνταγμα.
Ο κόφτης δεν μπήκε πουθενά και για τίποτε τόσα χρόνια, ήταν ένα άχρηστο εργαλείο πεταμένο μέχρι που το ανακάλυψε ο Τσίπρας και το γυάλισε να στο πασάρει.
Μπορεί τόσα χρόνια να πίστευες πως αφού σπείρεις Καραμανλοπαπανδρεομητσοτάκουλες θα θερίσεις κοινωνική δικαιοσύνη, ευημερία, αξιοπρέπεια προσωπική και εθνική. Έλα όμως που θέρισες Τσιπροκαμενολεβεντοποταμοχρυσαύγουλα και τώρα το γλεντάς στα social!
Μπορεί τόσα χρόνια να έσπερνες Άντζελες και Πανταζήδες και να πίστευες πως θα θερίσεις Καζαντζίδη και Φρανκ Σινάτρα, αλλά σου προέκυψαν Παντελίδηδες, Σφακιανάκηδες και άλλα προσώπατα να λατρέψεις.
Ίσως όταν έσπερνες Πρωτοπαπάδες και Πολυζογόπουλους να περίμενες στον θερισμό Μπελογιάννη και Αντύπα αλλά σου προέκυψαν Παναγόπουλοι, που φευ ακόμη για σένα παλεύουν.
Μάλλον όταν ανέβαζες Μήδεια με πρωταγωνίστρια την Διαμάντω, την "salon de coiffure", στην Κάτω Μαυροραχούλα για να βουτήξεις το πακέτο να το κάνεις ΜΙΖΟΥΝΕΤΑ, δεν σκέφτηκες πως θα σου προκύψει Μπαλτάς με Φαμπρ να πετάει τις γάτες στον αέρα.
Όταν τα έχωνες στον Λαμπράκη για να αντισταθείς αγοράζοντας "Τα Νέα" και έβαζες την "Αυγή" παραμάσχαλα να φαίνεται, μπορεί να πίστευες πως θα θέριζες Πελερέν, Αποστολίδη, Ραφαηλίδη αλλά σε κουμαντάρουν οι Πρεντετεροτρεμοτατιάνες.
Πουθενά δεν μπήκε κόφτης έστω για λίγο. Έτσι σκούριασε, και σε αχρηστία πολλά χρόνια τώρα, δεν έκανε την δουλειά που έπρεπε. Φυσικά ο Τσίπρας τον χρησιμοποίησε για το συμφέρον των αφεντικών του και άφησε τον κουραδοκόφτη για τον "λαό" του.
Μα ακόμη και σήμερα κουραδοκόφτη δεν βάζει ο "λαός". Συνεχίζει να το γλεντάει στα social και να αγωνίζεται μπροστά στις κάμερες πληρωμένος από τον Σόιμπλε. Η ελπίδα για το αύριο είναι η Ρεύση Ναυσιπλοΐας, ο Λαφαζάνης και άλλα παιδιά που πρόθυμα φτιάχνουν κόμματα να κυβερνήσουν και να σώσουν. Να σώσουν ποιον και τι;
Όλοι αυτοί παρέα με τον Κούλη φωνάζουν: "Επιτέλους βάλτε κουραδοκόφτη". Αλλά και πάλι κανείς δεν ακούει. Ο "λαός" μεταθέτει την επανάσταση από Οκτώβριο σε Οκτώβριο μη χάσει και τα μπάνια.
Ο κουραδοκόφτης είναι απαραίτητος πια και ίσως είναι η μοναδική λύση για να κονομίσει η αποκαλούμενη ακόμη Ελλάδα. Τα πράγματα είναι απλά: Ο "λαός" βάζει τον κουραδοκόφτη στο μυαλό, αφού εδώ και καιρό το αντικατέστησε με το σύστημα παραγωγής κοπράνων, και βουρ στα social. Να γκρεμιστεί το σύμπαν. Τι παραπάνω έχουν τα ξέκωλα που κονομάνε στην διεθνή και εντόπια πορνεία; Για πρώτη φορά στην παγκόσμια ιστορία ξεκωλολαός θα σωθεί με το μυαλό του. Συγνώμη, με τον κώλο του.
Δημοσίευση: Μαΐου 29, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο κουραδοκόφτης"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator