Απελπισμένοι οι Ελληνες ελεύθεροι επαγγελματίες συνωστίζονται στις ξένες πρεσβείες για την απόδραση από το Φορολογικό Αουσβιτς

0


Κρυφά σχολεία τα κεντρικά ξενοδοχεία της Αθήνας με Κύπριους, Βούλγαρους ακόμη και Αμερικανούς δικηγόρους και λογιστές!

Aπελισμένοι μετά την συμφωνία-κόλαφος του Eurogroup η οποία υπόσχεται αιώνια δάκρυα και αίμα των μικρών επιχειρήσεων και των ελευθέρων επαγγελματιών έχει σημάνει συναγερμός για την μεγάλη απόδραση από τη Γη της Φορολογικής Αιχμαλωσίας.

Ηδη όπως έχουμε αποκαλύψει σε παλαιότερες αναρτήσεις μας Βούλγαροι και Κύπριοι δικηγόροι και λογιστές έχουν καταλύσει στα κεντρικά ξενοδοχεία της Αθήνας αλλά και των μεγάλων ελληνικών πόλεων και παραδίδουν σεμινάρια και οδηγίες απόδρασης από το ελληνικό Φορολογικό Αουσβιτς. Μάλιστα τα τελευταία 24ωρα και καθώς το περίφημο Eurogroup έδειχνε ότο οδηγείται σε ναυάγιο οι Ελληνες ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων και οι ελεύθεροι επαγγελαματίες επικοινωνούσαν με τις πρεσβείες πολλών άλλων ευρωπαικών αλλά και υπολοίπων χωρών όπως οι ΗΠΑ για να αναζητήσουν οδηγίες επαγγελαμτικής μετεγκατάστασης.

Αυτό που παρατηρείται είναι μιας κάποιας μορφής Κρυφό Σχολειό καθώς ανά 10 οι ελεύθεροι επαγγελματίες συγκεντρώνονται σε σπίτια φίλων ανάμεσα στους οποίους υπάρχει δικηγόρος και λογιστής του κράτους που σκοπεύουν να μετεγκατασταθούν ή κάποιος Ελληνας επιχειρηματίας που έχει ήδη μεταφέρει την επιχείρησή του και δίνει τις απαραίτητες οδηγίες επιβίωσης και εξηγεί την διαδικασία…

Δημοσίευση: Μαΐου 25, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Απελπισμένοι οι Ελληνες ελεύθεροι επαγγελματίες συνωστίζονται στις ξένες πρεσβείες για την απόδραση από το Φορολογικό Αουσβιτς"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator