Σε ποιους ανήκει το διαμέρισμα-παράνομη λέσχη που έπαιζε λιώμα ως το ξημέρωμα ο Παντελίδης;

0Αστυνομικές διαστάσεις στον θάνατο του γιου της δίνει η Αθηνά Παντελίδη-τα πρόσωπα της φωτογραφίας

Η μητέρα του Παντελή Παντελίδη, Αθηνά, μετά την δημοσιοποίηση των φωτογραφιών της τελευταίας νύχτας του γιου της ανέβασε ένα κείμενο στο προσωπικό της λογαριασμό στο facebook το οποίο για πρώτη φορά βάζει στο τραπέζι (της τσόχας) κάποια αυτονόητα ερωτήματα που προέκυψαν από την πρώτη στιγμή αλλά δεν υπήρξαν απαντήσεις-τουλάχιστον δημόσια.


Αλήθεια σε ποιον ανήκει το διαμέρισμα της χαρτοπαιξίας για το οποίο η μητέρα του Παντελή θα γράψει ανάμεσα στα πολλά άλλα:

-Eίναι πολύ πιθανόν να είναι μια παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη σε σπίτι…

“Από τις φωτογραφίες φαίνεται καθαρά ότι δεν είναι ένα οποιοδήποτε σπίτι που μια φιλική παρέα παίζει χαρτιά, αλλά εδώ βλέπουμε ένα επαγγελματικό τραπέζι χαρτοπαιξίας όπου η πράσινη τσόχα είναι περασμένη μέσα στο έπιπλο του τραπεζιού, ενώ στα σπίτι το πολύ πολύ να ρίχνουμε κανένα πράσινο τραπεζομάντηλο από πάνω σε κάποιο τραπέζι φαγητού για να μπαίνουμε στο κλίμα. Συνήθως στα φιλικά σπίτια παίζουν και στα χαμηλά τραπέζια του σαλονιού χαρτιά οι φίλοι.

Εδώ όλο το σκηνικό που φαίνεται (γιατί υπάρχει κι αυτό που δεν φαίνεται) δείχνει ένα τραπέζι χαρτοπαικτικό καθαρά και κάποια άτομα να παίζουν χαρτιά. Δεν διακρίνω κάτι το φιλικό σε αυτές τις φωτογραφίες. Ακουσα να λένε κάποιοι ότι δεν μπορεί να ήταν λέσχη, γιατί ήταν διαμέρισμα. Αν ήταν παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη θα ήταν στημένη κρυφά σε διαμέρισμα για να μην γίνουν αντιληπτοί, δεν θα νοίκιαζαν κατάστημα με ταμπέλες φωτεινές «περάστε εδώ λειτουργεί παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη…»

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των τελευταίων ωρών εμφανίστηκαν στη Τροχαία Ελληνικού δύο φίλοι του Παντελή που βρισκόντουσαν εκείνο το βράδι στο σπίτι-λέσχη οι οποίοι φέρονται να κατέθεσαν ότι ο 32χρονος τραγουδιστής έπινε σχεδόν όλο το βράδυ με αποτέλεσμα να μην είναι σε θέση να οδηγήσει. Είπαν δε, ότι εξέφρασαν ανησυχία για την κατάσταση του στις δύο συνοδούς του, την 21χρονη Φρόσω Κυριάκου και την 31χρονη Μίνα Αρναούτη και η 21χρονη φέρεται να τους είπε ότι εκείνη θα οδηγήσει το μαύρο SUV τονίζοντας μάλιστα ότι μέχρι και την τελευταία στιγμή που ο 32χρονος έφυγε από το διαμέρισμα είχαν αυτή την εντύπωση.

Κι ενώ οι φίλοι του Παντελή-σύμφωνα με την κατάθεσή τους-εμφανίζουν την 21χρονη Φρόσω να δηλώνει ότι θα οδηγούσε εκείνη το θηρίο και ότι οι ίδιοι είχαν εκφράσει την ανησυχία τους για την κατάστασή του επειδή είχε πιει πολύ, είναι να απορείς πως δεν τον συμβούλεψαν να σηκωθεί από το τραπέζι εφόσον ήταν λιώμα και έχανε διαρκώς χιλιάδες ευρώ. Φίλοι είπαμε.


Και κάτι ακόμη που έχει να κάνει με τις Αρχές και που το επισημαίνει η μητέρα του Παντελή-εκτός από την Τροχαία υπήρξε έρευνα της Ασφάλειας στο διαμέρισμα-λέσχη;

Πρόκειται να παρέμβει τώρα η Ασφάλεια ή το Αρμόδιο Τμήμα να πάρει καταθέσεις;

Ποιοί άλλοι έπαιζαν μαζί με τον Παντελή; Γιατί στις φωτογραφίες εμφανίζονται μόνο ο Παντελής και τα κορίτσια ενώ τα πρόσωπα των υπολοίπων δεν διακρίνονται-εκτός ίσως την φαλάκρα του ενός και το καρό πουκάμισο ενός άλλου.

Ποιοι ήταν μαζί με τον Παντελή στην τελευταία νύχτα της ζωής του και τον παρακολουθούσαν να γίνεται λιώμα χωρίς να του πουν

-Αστα ρε Παντελή και πήγαινε για ύπνο…

Αυτές και άλλες αυτονόητες απορίες εκφράζει η μητέρα του Παντελή-ενός λαικού ειδώλου που πήγε πύραυλος στην κορυφή της δημοσιότητας και του χρήματος με αποτέλεσμα να είναι για κάποιους φίλους λίρα εκατό: Toυ πουλούσαν (από όσα έχουν γίνει γνωστά ως τώρα) πανάκριβα αυτοκίνητα, πολυτελή σπίτια και τον μαδούσαν ενίοτε στην πράσινη τσόχα…

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ
-ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΦΙΛΙΚΟ ΣΠΙΤΙ-ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΧΑΡΤΟΠΑΙΚΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΣΕ ΣΠΙΤΙ
«Να πω δυο λόγια για το … «φιλικό» αυτό σπίτι και τις φωτογραφίες από αυτό…

Καταρχήν όπως ακούστηκε αν είναι αλήθεια ο Παντελής Παντελίδης έμεινε μ΄ένα πενηντάρι στην τσέπη και ότι έχασε πάνω από 25.000 € και στο τέλος όπως είπαν βγήκε και χρεωμένος από πάνω με 9.000€ (αν αληθεύουν όλα αυτά) το σπίτι αυτό δεν λέγεται «φιλικό» αλλά «πολύ εχθρικό».

Γιατί στα φιλικά σπίτια αν παίξουν χαρτιά ή δεν θα παίξουν με χρήματα, ή θα παίξουν το πολύ τις πίτσες και τις μπύρες στην παρέα.

Από τις φωτογραφίες φαίνεται καθαρά ότι δεν είναι ένα οποιοδήποτε σπίτι που μια φιλική παρέα παίζει χαρτιά, αλλά εδώ βλέπουμε ένα επαγγελματικό τραπέζι χαρτοπαιξίας όπου η πράσινη τσόχα είναι περασμένη μέσα στο έπιπλο του τραπεζιού, ενώ στα σπίτι το πολύ πολύ να ρίχνουμε κανένα πράσινο τραπεζομάντηλο από πάνω σε κάποιο τραπέζι φαγητού για να μπαίνουμε στο κλίμα. Συνήθως στα φιλικά σπίτια παίζουν και στα χαμηλά τραπέζια του σαλονιού χαρτιά οι φίλοι.

Εδώ όλο το σκηνικό που φαίνεται (γιατί υπάρχει κι αυτό που δεν φαίνεται) δείχνει ένα τραπέζι χαρτοπαικτικό καθαρά και κάποια άτομα να παίζουν χαρτιά. Δεν διακρίνω κάτι το φιλικό σε αυτές τις φωτογραφίες. Ακουσα να λένε κάποιοι ότι δεν μπορεί να ήταν λέσχη, γιατί ήταν διαμέρισμα. Αν ήταν παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη θα ήταν στημένη κρυφά σε διαμέρισμα για να μην γίνουν αντιληπτοί, δεν θα νοίκιαζαν κατάστημα με ταμπέλες φωτεινές «περάστε εδώ λειτουργεί παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη» .

Επομένως αυτό που βλέπουμε είναι πολύ πιθανόν να είναι μια παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη σε σπίτι. Οι φωτογραφίες δεν δείχνουν το υπόλοιπο δωμάτιο, ούτε το υπόλοιπο σπίτι.

Γιατί με βάση αυτό που βλέπω εδώ, πιστεύω ότι αν υπάρχουν κι άλλες φωτογραφίες ή βίντεο, υποθετικά θα μπορούσε στον υπόλοιπο χώρο του δωματίου να υπάρχουν και άλλα τέτοια επαγγελματικά τραπέζια χαρτοπαιξίας όπου άλλα άτομα ενδεχομένως έπαιζαν χαρτιά και όχι μόνο αυτά που βλέπουμε.

Αλλωστε φαίνεται καθαρά ότι το τραπέζι αυτό που έπαιζε ο Παντελής Παντελίδης ήταν στην άκρη του δωματίου δίπλα στην πόρτα. Θα πρέπει να βρεθεί τι υπάρχει και στο υπόλοιπο δωμάτιο και ποια άτομα υπήρχαν εκεί αν υπήρχαν. Επίσης βλέπουμε και μία σκάλα που οδηγεί επάνω, δεν ξέρουμε τι γινόταν κι εκεί πάνω κι αν υπάρχουν κι εκεί φωτογραφίες , τότε μπορεί και να μάθουμε τι γινόταν κι εκεί. Γιατί τρεις μήνες τώρα η αστυνομία δεν είχε μπει στον κόπο να ψάξει αν και είχε ήδη βγει φωτογραφία από τη Μίνα Αρναούτη στο προφίλ της όπου έδειχνε το τραπέζι με την πράσινη τσόχα, μάρκες, τραπουλόχαρτα και ένα ποτήρι σαμπάνιας για να δείξει πώς περνάει.

Και μόνο με αυτή τη φωτογραφία τότε θα έπρεπε η αστυνομία να ερευνήσει αυτό το σπίτι, όχι μόνο για το θάνατο του Παντελή, επειδή όπως είπαν το αντιμετώπισε η τροχαία μόνο σαν τροχαίο και δεν την ενδιέφερε όπως ακούστηκε το πριν και το μετά, αλλά να το ερευνήσει ως τόπο όπου παιζόταν ίσως παράνομος τζόγος. Αλλά δεν είχε γίνει αυτό μέχρι τώρα. Δεν ξέρουμε άλλωστε αυτή η σκάλα του σπιτιού πού οδηγεί; Δεν ξέρει κανείς αν επάνω εκεί ήταν στημένο ένα μικρό καζίνο, με φρουτάκια κλπ, ή αν γίνονταν άλλες αξιόποινες πράξεις, δεν το ξέρουμε. To έψαξε κανείς; Από τις πληροφορίες που έχουμε μέχρι τώρα όχι, τις τελευταίες μέρες κάτι πάει να ψαχτεί, αλλά πέρασαν τρεις μήνες.

Τι θα βρουν μετά από τρεις μήνες στη λέσχη, άγνωστο! Από τις εικόνες φαίνεται ο Παντελής να παίζει χαρτιά με κάποιους άλλους, ένα ποτήρι με ποτό στη μέση του ποτηριού περίπου, κάποιους να στριμώχνονται δίπλα του (εδώ κολλάει το τραγούδι του «μου κρυφοκοίταξαν τον Ασσο) τις δύο κοπέλες που έλεγαν ότι δεν ήξεραν πόσο είχε πιεί να παρακολουθούν το παιχνίδι, αλλά δεν βλέπω κάτι φιλικό στην ατμόσφαιρα. Εγώ τα ξέρω αλλιώς τα χαρτιά στα φιλικά σπίτια.

Και μάλιστα στη μία φωτογραφία ο Παντελής Παντελίδης δείχνει λίγο εκνευρισμένος, ίσως γιατί χάνει; Ισως γιατί νομίζει ότι τον κλέβουν; Όταν παίζει κάποιος χαρτιά δεν κολλάς δίπλα του , γιατί θα δεις τα φύλλα του, δεν είναι πρέπον… Στη φωτογραφία όμως παρατηρώ ότι κάθονται όλοι κολλητά του. Και κατά τη γνώμη μου άνετα θα έβλεπαν τα χαρτιά του… Μια παρατήρηση κάνω και έχω το δικαίωμα , αφού όπως είπαν, δεν ξέρω αν αληθεύει, έχασε σε εκείνο το… «φιλικό σπίτι» με την… «φιλική παρέα» πάνω από 25.000 € + 9.000 € (χρέος να ισχύει αυτό) = 34.000 € και τον άφησαν μ΄ ένα πενηντάρι είπαν στην τσέπη (πάλι καλά, δεν ξέρω αν αληθεύει).

Στις φωτογραφίες φαίνεται και η ώρα στη μία 4.00 το πρωί και στην άλλη 6.00 το πρωί. Όμως το τροχαίο έγινε στις 8.15 περίπου το πρωί, άρα μεσολάβησαν δύο και πλέον ώρες, για τις οποίες θα πρέπει η αστυνομία να κάνει έρευνα για το τι έγινε στο διάστημα αυτό και πώς ο Παντελής ενώ στις φωτογραφίες αυτές φαίνεται ότι δεν είναι τόσο πολύ πιωμένος, αλλά φαίνεται αρκετά νηφάλιος, τι έγινε αυτές τις δύο ώρες και βρέθηκε στις αιματολογικές εξετάσεις να έχει 2,72 gr αλκοόλ ανά lt αίματος.

Δεν μπορώ να διανοηθώ ένας άνθρωπος που στις 6.00 το πρωί δείχνει τουλάχιστον νηφάλιος να πιεί μετά τόσο πολύ που να φτάσει να έχει αυτό το τεράστιο ποσοστό αλκοολ στο αίμα. Προσωπικά δεν αμφισβητώ καθόλου τις αιματολογικές εξετάσεις, πρώτον γιατί δεν είμαι σε θέση να τις αμφισβητήσω και δεύτερον γιατί δεν θέλω να πιστέψω ότι θα μπορούσε σε αυτές να υπάρχει δόλος, αν και η παραπληροφόρηση που υπήρχε σχετικά με αυτές ήταν απίστευτη και τραγική.

Όμως οι αιματολογικές εξετάσεις δείχνουν ότι κάτι «ανάγκασε» τον Παντελή Παντελίδη να πιεί υπερβολικό ποσοστό αλκοολ μέσα σε αυτές τις δύο ώρες. Γιατί κανένας σώφρων άνθρωπος αν δεν έχει πιεί όλη νύχτα τόσο πολύ, δεν θα κατεβάσει το ξημέρωμα ένα μπουκάλι ουίσκι, μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, εκτός κι αν τον αναγκάσει κάποιος δια της βίας να το κάνει. Και σε τι κατάσταση είναι ένας άνθρωπος με 2,72gr αλκοόλ ανά λίτρο στο αίμα του; Και πώς βρέθηκε στο τζιπ, ποιοι τον έσυραν σε αυτό αφού βρέθηκαν χαλίκια και άμμος στα ρούχα του;

Και πώς ένας άνθρωπος σε αυτή την κατάσταση με απώλεια λειτουργιών και αισθήσεων όπως είπαν, χωρίς συναίσθηση ούτε να μπορέσει να σταθεί όρθιος είπαν πώς οδήγησε; Γιατί όπως είπαν οι ειδικοί αυτή η ποσότητα είναι οριακή και μπορεί να οδηγεί σε λιποθυμία και απώλεια αισθήσεων. Γιατί όπως είπε έγκριτος καθηγητής ιατρικής «θα ήταν σαν να βάζεις κούκλα να οδηγήσει» .

Οι κούκλες ως γνωστόν δεν οδηγούν, οπότε οφείλει να βρει η αστυνομία ποιος οδήγησε το τζιπ και πώς έγινε το τροχαίο αν ήταν τελικά τροχαίο ή όχι, στο οποίο σκοτώθηκε ο Παντελής Παντελίδης. Αλλά όπως είπαμε τρεις μήνες οι αρχές δεν ερεύνησαν τη λέσχη για να δουν τι συνέβη στον Παντελή εκείνη τη νύχτα ως το ξημέρωμα. Αν υπάρχουν και άλλες φωτογραφίες ή βίντεο θα ήταν κατατοπιστικές να βγουν προς τα έξω.

Όλα αυτά τα γράφω γιατί βλέπω μια προσπάθεια μερικών να πουν ότι το σπίτι ήταν φιλικό (αλλά όπως ακούγεται τον «έγδυσαν» τον Παντελή από χρήματα) και να αρκεστούν στα πρόσωπα της φωτογραφίας για έρευνα, δεν θα ήθελα να γίνει συγκάλυψη του θέματος αυτή είναι η άποψή μου και τη λέω. Θέλω να ελπίζω όμως ότι οι αρχές θα ερευνήσουν διεξοδικά τη λέσχη (αν και συνήθως οι παράνομες λέσχες αν ήταν παράνομη) είναι περιφερόμενες και μετά από τρεις μήνες θα είναι δύσκολη η έρευνα και όλα τα άτομα που βρίσκονταν εκεί και όχι μόνο τα άτομα της φωτογραφίας. Αν υπάρχουν κι άλλες φωτογραφίες ή βίντεο σίγουρα θα βοηθούσαν αρκετά.»
Δημοσίευση: Μαΐου 23, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Σε ποιους ανήκει το διαμέρισμα-παράνομη λέσχη που έπαιζε λιώμα ως το ξημέρωμα ο Παντελίδης;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator