ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Ο Ξένιος Δίας μιλάει μόνο Ελληνικά !!!

0



Τι κι αν … η βαριά βιομηχανία της πατρίδας μας είναι ο Τουρισμός , τι κι αν ο Δίας έχει το προσωνύμιο «Ξένιος» , τι κι αν η περιοχή μας είναι προικισμένη από τη φύση με μοναδικές τοποθεσίες,
Βουνά, λίμνες, πανέμορφες παραλίες, απίστευτης σπουδαιότητας αρχαιολογικούς χώρους, μοναδικές κατασκευές και φυσικά με μια ΜΟ-ΝΑ-ΔΙ-ΚΗ γεωγραφική θέση που την καθιστά στρατηγική επιλογή για έναν ξένο επισκέπτη που θα την είχε σαν «ορμητήριο» από όπου θα μπορούσε γρήγορα και εύκολα να επισκεφθεί τα πιο σημαντικά τουριστικά αξιοθέατα (Δελφοί, Ολυμπία, Αρχ. Κόρινθος, Ναύπλιο, Μάνη, Νησιά Αργοσαρωνικού, Αθήνα, Πάτρα , Μεσσηνία και τόσα άλλα μέρη…) 
Κι όμως στις ιστοσελίδες των πιο σπουδαίων Δήμων της Κορινθίας : Λουτρακίου, Ξυλοκάστρου, Σικυωνίων, Κορινθίων και Νεμέας έχουν κάτι ΚΟΙΝΟ! Τι ; Δεν έχουν εναλλακτική γλώσσα πλην της Ελληνικής ! 
Τι κι αν λέμε ότι η Κόρινθος επιθυμεί να κάνει ένα άνοιγμα στον Τουρισμό, το Λουτράκι έχει τέτοια παράδοση , η Νεμέα «η πρωτεύουσα του κρασιού» , το Ξυλόκαστρο των διεθνών διοργανώσεων, το Κιάτο με την ακτογραμμή και την ορεινή Κορινθία… 
Στις πιο κάτω ιστοσελίδες, μην ψάξετε για άλλη γλώσσα , θα χάσετε τον καιρό σας…

Δημοσίευση: Μαΐου 09, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Ο Ξένιος Δίας μιλάει μόνο Ελληνικά !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator