Έλα να γίνεις μπετατζής, αν θέλεις γήπεδο να δεις…

0



Ο τρόπος που έχει αναλάβει να «τρέξει» το θέμα της «ανακατασκευής» της Λεωφόρου ο επικοινωνιακός συρφετός του Γιάννη Αλαφούζου πραγματικά προκαλεί άφθονο γέλιο. Το συγκεκριμένο θέμα αποτελεί ανεξάντλητη πηγή γέλιου για όσους δεν καταναλώνουν το σανό που πλασάρει ο πράσινος περίγυρος.

«Όλοι μαζί θα το φτιάξουμε», «όλοι μαζί θα βάλουμε λεφτά» και αρκετές παρόμοιες ατάκες του Γιάννη Αλαφούζου στη συνέντευξη Τύπου, εκεί που πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος η ομάδα Μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού, για να μην… ξεχνιόμαστε.

Το μήνυμα λοιπόν της πράσινης ΠΑΕ προς τον κόσμο του Παναθηναϊκού είναι με λίγα λόγια: «Έλα να γίνεις μπετατζής αν θέλεις γήπεδο να δεις».

Εκτίμησή μας, ότι στα έργα ανακατασκευής θα ανταποκριθούν λιγότεροι οπαδοί-φίλαθλοι-πρόβατα όπως θέλετε πείτε τους, από όσους είχαν πάει να βάψουν τα κάγκελα, την προηγούμενη φορά που ο τζαμπατζής πρόεδρος χρειάστηκε τις υπηρεσίες τους.

Πέρα από το κάλεσμα στον πράσινο λαό, εκεί που γελάσαμε με την ψυχή μας ήταν όταν διαβάσαμε τα «προνόμια» που θα έχουν οι «χορηγοί-μπετατζήδες».

Θα έχει πληρώσει δηλαδή κάποιος 1.200 για την ανακαίνιση του γηπέδου (ανάθεμα αν βρεθεί έστω και ένας να δώσει αυτό το ποσό) και ένα από τα «βασιλικά» προνόμια που θα του παρέχει η πράσινη ΠΑΕ ξέρετε ποιο θα είναι;: «Δυνατότητα συμμετοχής, με προτεραιότητα, σε ταξίδια με την αποστολή της ομάδας μας στους εκτός έδρας αγώνες. Τα έξοδα ταξιδιού και διαμονής επιβαρύνουν τον Σύμμαχο».

Απλά θα τον παίρνουν μαζί τους δηλαδή στο πούλμαν και στο αεροπλάνο (μέχρι Θεσσαλονίκη γιατί με την Ευρώπη έχουν κόψει δεσμούς οι πράσινοι επί εποχής Γιάννη); Ούτε ένα γεύμα, ούτε μια διαμονή δεν μπορεί να καλύψει πια αυτή η διοίκηση Αλαφούζου;

Πιο τζάμπας πεθαίνεις….

Δημοσίευση: Μαΐου 12, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Έλα να γίνεις μπετατζής, αν θέλεις γήπεδο να δεις…"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator