Νέα «βόμβα» Βγενόπουλου εναντίον της Προέδρου του Αρείου Πάγου Βασιλικής Θάνου

0Την κατηγόρησε για απόπειρα δωροληψίας - «Μου ζητήθηκε να ακολουθήσω την τακτική των χαρτονομισμάτων σε βιβλίο» είπε στην αποκαλυπτική συνέντευξή του, που δίνει αυτή τη στιγμή

Μηνυτήρια αναφορά σε βάρος της προέδρου του Αρείου Πάγου κυρίας Βασιλικής Θάνουγια απόπειρα δωροληψίας της, δήλωσε - ενώπιον του κατάπληκτου ακροατηρίου του - ότι κατέθεσε σήμερα Τετάρτη στην εισαγγελία Αθηνών, ο επιχειρηματίας Ανδρέας Βγενόπουλος, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που παραχωρεί το μεσημέρι. Με μια πρωτοφανή κίνηση στην ιστορία της ελληνικής Δικαιοσύνης, ο κ. Βγενόπουλος έκανε λόγο για εμπλοκή στην υπόθεση εκτός από την κυρία Θάνου, επιχειρηματία φίλης της και συγγενικών της προσώπων.

Η μηνυτήρια αναφορά - την οποία επέλεξε να μη δώσει στη δημοσιότητα ο επιχειρηματίας - αφορά τα αδικήματα της εμπορίας - επιρροής, απόπειρα εκβίασης, παράβασης καθήκοντος.

Οι παράνομες πράξεις των υπόπτων, σημείωσε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της MIG, σχετίζονται τόσο με τις δικαστικές διαδικασίες που σχετίζονται με την έκδοση στην Κύπρο δύο εκ των συνεργατών του κ. Βγενοπούλου, και πρώην στελεχών της Λαϊκής Τράπεζας, των κ.κ. Ευθύμιου Μπουλούτα και Μάρκου Φόρου, όσο και με την πειθαρχική έρευνα σε βάρος της εισαγγελέως Εφετών κυρίας Γεωργίας Τσατάνη. Η κυρία Τσατάνη έγινε ευρέως γνωστή από την καταγγελία της σε βάρος του κ. Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης, για παρεμβάσεις στο έργο της στην υπόθεση Βγενοπούλου.

«Μου ζητήθηκε να ακολουθήσω την τακτική των χαρτονομισμάτων σε βιβλίο», είπε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Βγενοπουλος. «Για την ακρίβεια μου ζητήθηκε ... Βιβλιοθήκη, μεγάλος αριθμός βιβλίων δηλαδή».

Δημοσίευση: Μαΐου 11, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Νέα «βόμβα» Βγενόπουλου εναντίον της Προέδρου του Αρείου Πάγου Βασιλικής Θάνου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator