ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ: Έφτιαξαν σύλλογο φίλων Ταυλάνδης επειδή εκεί έχει... "τρομερή βλάστηση" !!! - ΒΙΝΤΕΟ

0Στην Κόρινθο έφτιαξαν σύλλογο φίλων Ταυλάνδης επειδή εκεί έχει... "τρομερή βλάστηση" !!!
Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις μελών του συλλόγου οι οποίοι μας αναλύουν τους... σκοπούς του συλλόγου.

Δε ξέρουμε ποιος είναι πρόεδρος στο σύλλογο αλλά δεν έχει σημασία... σαν ιστολόγιο δε συμφωνούμε καθόλου με την εκλογή του συγκεκριμένου προέδρου διότι προηγούνται άλλοι επιφανείς πολίτες της πόλης για το τιμητικό αυτό αξίωμα.

Ειδικά μετά το όψιμο ενδιαφέρον του Βασίλη Μπαλάφα για τον σύλλογο πιστεύουμε ότι είναι καταλληλότερος για την θέση του προέδρου ο οποίος είναι πιο επιφανής κι από τους επιφανείς της Κορίνθου και ξέρει καλύτερα ρε παιδί μου από αυτά τα προεδριλίκια δηλαδή και λοιπά... πως να το κάνουμε...

Δημοσίευση: Μαΐου 10, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ: Έφτιαξαν σύλλογο φίλων Ταυλάνδης επειδή εκεί έχει... "τρομερή βλάστηση" !!! - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator