ΗΛΙΘΙΟΣ ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ

0Ένας άνθρωπος με βαρειά νοητική υστέρηση έχει όλη τη συμπάθειά μας για το προσωπικό του δράμα. Δεν φταίει αυτός, η φύση καμμιά φορά παίζει πολύ άσχημα παιχνίδια με το DNA. Σε ένα σοβαρό κράτος θα έπρεπε να τον έχουν αναλάβει οι προνοιακές δομές. Να τον φροντίζουν ψυχίατροι και θεραπευτές για να μπορέσει να ενταχθεί κάπως στην κοινωνία και να γίνει κάπως παραγωγικός, διότι ένας άνθρωπος με βαρειά νοητική υστέρηση πότε δεν θα μπορέσει να συμπεριφερθεί και να μιλήσει σαν φυσιολογικός άνθρωπος. Να προσπαθήσουν να του εξηγήσουν ότι αν θεωρείς μια πράξη εγκληματική δεν την κάνεις. Ότι αν θεωρείς κάτι αντισυνταγματικό δεν το ψηφίζεις. Ότι αν θεωρείς έναν χειρισμό προδοτικό, δεν τον υιοθετείς. Λίγες πιθανότητες υπάρχουν, βέβαια, να καταλάβει, αλλά έτσι γίνεται με τους ανθρώπους με βαρειά νοητική υστέρηση: οι θεραπευτές προσπαθούν κι ό,τι καταφέρουν, έστω και λίγο, κέρδος είναι.

Όταν όμως ένας άνθρωπος με βαρειά νοητική υστέρηση είναι πολιτικός προϊστάμενος των Ενόπλων Δυνάμεων, δηλαδή ουσιαστικά υπεύθυνος για την άμυνα της χώρας, αυτό ξεφεύγει από τα όρια του προσωπικού δράματος. Είναι εθνικός κίνδυνος.

Δημοσίευση: Μαΐου 25, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΗΛΙΘΙΟΣ ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator