Επαγγελματίες εκτελεστές

0



Θαύμα. Εμφανίστηκε στη Βουλή ο Τσακαλώτος. Όχι ο στρατηγός Τσακαλώτος αλλά ο υπουργός που κάποια απίστευτη σύμπτωση τον έκανε να γίνει κάτι στην Ελλάδα. Χωρίς να γνωρίζει καν ελληνικά, χωρίς να έχει σχέση με την ελληνική πραγματικότητα και με τα λεφτά του μπαμπά να γεμίζουν το πορτοφόλι του έγινε ο… αντιΒαρουφάκης. Όχι τόσο ανεκδιήγητος όσο ο προηγούμενος αλλά εδώ μιλάμε για μια άλλη περίπτωση, ιδιαίτερα φαιδρή όπως και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Κι εκεί που νομίζαμε ότι βρήκε λίγη τσίπα κάπου κρυμμένη στο σπίτι του γι’ αυτό και κρύφτηκε από την ντροπή του, ο υπουργός Τσακαλώτος βγήκε να μας κουνήσει το δάχτυλο και να μας πει το απίστευτο «Η κυβέρνηση εφαρμόζει όσα είπε. Ο λόγος της κυβέρνησης είναι συμβόλαιο».

Η φράση αυτή είναι η πλήρης επιβεβαίωση ότι έχουμε την κυβέρνηση και τους υπουργούς που μας αξίζουν. Θέλουμε το παραμύθι, θέλουμε να τρώμε σανό και να το ευχαριστιόμαστε. Θέλουμε να βλέπουμε τους διάφορους Τσακαλώτους να μας πουλάνε το ψέμα σαν αλήθεια. Θέλουμε την εικονική πραγματικότητα, το άσπρο να είναι μαύρο κι εμείς να το δεχόμαστε. Θέλουμε τον Τσίπρα να μας δουλεύει κανονικά κι εμείς να τον ψηφίζουμε τρεις φορές στη σειρά.

Είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Ο λόγος τους πράγματι είναι συμβόλαιο. Αλλά είναι συμβόλαιο θανάτου της ελληνικής κοινωνίας. Ο Τσακαλώτος έχει δίκιο. Πρόκειται για επαγγελματίες εκτελεστές ενός συμβολαίου θανάτου της Ελλάδας. Θέλουν να την καταστρέψουν τη χώρα και γι’ αυτό ό,τι λένε ισχύει.

Υποσχέθηκαν τη βαλκανοποίηση της χώρας και θα το κάνουν. Αν μάλιστα μας οδηγήσουν κι εκτός ευρώ τότε θα είμαστε πιο κοντά στη Ζιμπάμπουε η οποία μάλιστα, μετά την Ελλάδα επέβαλε capital controls προχθές.

Ένα μπράβο λοιπόν στον απόγονο του στρατηγού Τσακαλώτου γιατί εισέβαλε στη ζωή μας και εκτελεί το συμβόλαιο που μας υποσχέθηκε. Αυτόν θέλαμε, αυτόν έχουμε. Μας αξίζουν οι Τσακαλώτοι και οι Κατρούγκαλοι γιατί η Ελλάδα έχει πέσει πολύ χαμηλά. Είναι η Ελλάδα του Τσίπρα αλλά σίγουρα αυτή δεν είναι η πατρίδα που ονειρευόμαστε.

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Μαΐου 21, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Επαγγελματίες εκτελεστές"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator