Πολάκης: Ο Βελουχιώτης υπέγραψε δήλωση, αλλά μετά οργάνωσε το αντάρτικο

0Για τον Άρη Βελουχιώτη που δεσπόζει στο γραφείο του, για το «3,5 μέτρα κάτω από τη γη», για τα ρουσφέτια, αλλά και για το μαύρο χρήμα που υπάρχει στον χώρο της Υγείας μίλησε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα των Συντακτών, ο Παύλος Πολάκης αναφέρει: «Ο Βελουχιώτης υπέγραψε δήλωση, αλλά ήταν αυτός που ηγήθηκε του αντάρτικου», απαντώντας σε ερώτηση για το αν ο Βελουχιώτης θα υπέγραφε σήμερα τα μνημόνια, σαν τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας.

Ο υπουργός αναφέρει ότι η κυβέρνηση θα βάλει εργαζόμενο κόσμο στα νοσοκομεία με κάθε τρόπο και μέσο. «Δώσαμε έγκριση για ακόμη 690 θέσεις μόνιμων γιατρών και 1.700 μόνιμους λοιπό προσωπικό. Διορίσαμε 187 μόνιμους εργαζόμενους στο ΕΚΑΒ με προκήρυξη ακόμη 100 θέσεων. Οι 1.077 θέσεις διοικητικών από προκήρυξη του 1998 και οι 500 του ΚΕΕΛΠΝΟ ολοκληρώνονται τον Μάιο… Παρατηρήσατε ότι στα νοσοκομεία πλέον κινητοποιήσεις; Ο κόσμος καταλαβαίνει. Οσο για αυτά που κάνει μια μειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ, είναι μαϊμούδες», λέει.

Μεταξύ άλλων, αναφέρεται στην αντικατάσταση του Θανάση Γιαννόπουλου στο ΚΕΕΛΠΝΟ. «Το μόνο που έχω να πω είναι πως το ΚΕΕΛΠΝΟ αλλάζει. Τέρμα τα ρουσφέτια και το μαύρο χρήμα, όσες μηνύσεις κι αν μας κάνουν. Εμείς ήρθαμε για να υπηρετήσουμε ένα διαφορετικό κοινωνικό συμβόλαιο», αναφέρει.

Ερωτώμενος για το μήνυμα που στέλνει στη νεολαία η λογική του «θα σε χώσω 3,5 μέτρα κάτω από τη γη», «βοθροκάναλα» κλπ.; «Αυτή την ευαισθησία περί των “τριών μέτρων κάτω από τη γη” δεν την είδα όταν με αποκάλεσε ο δημοσιογράφος “σκύλο”. Είναι γεγονός ότι ένα σύστημα το οποίο είναι δομημένο 40 χρόνια δεν σου λέει “ορίστε, περάστε”. Δεν είναι μόνο το ΚΕΕΛΠΝΟ. Ο λόγος για τον οποίο δεχόμαστε αυτή την επίθεση είναι η ετοιμασία του νομοσχεδίου για τις προμήθειες. Στην Υγεία, για 13 χρόνια το κρατικό χρήμα ήταν περίπου 16-17 δισ. ευρώ. Από αυτά ξέρουμε ότι τα 6,5 δισ. ήταν μαύρο χρήμα υπερτιμολόγησης, ακόμα και σήμερα».
Δημοσίευση: Μαΐου 15, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πολάκης: Ο Βελουχιώτης υπέγραψε δήλωση, αλλά μετά οργάνωσε το αντάρτικο"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator