Άφαντη η κυβέρνηση και οι Συριζαίοι από την Ανάσταση - Πέρυσι Πάσχα με το λαό, φέτος μόνοι μεσοπέλαγα

0



Οφθαλμοφανή τα αποτελέσματα της πολιτικής ενός έτους - Τρέμουν την οργή του κόσμου για τα νέα μνημόνια και τους φόρους

Στις 12 Απριλίου του 2015 ο Αλέξης Τσίπρας και ο Πάνος Καμμένος, οι δύο κυβερνητικοί εταίροι, γιόρτασαν το Πάσχα δίπλα στους Έλληνες πολίτες. Τότε βέβαια, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είχε μόνο 2,5 μήνες ζωής, δεν είχε υπογράψει κανένα μνημόνιο και ήταν όλα τελεία και ιδανικά για τους υπουργούς και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Από τότε, όμως, μεσολάβησε, η «περήφανη» 17ωρη διαπραγμάτευση, το τρίτο μνημόνιο και τώρα ήρθε και το τέταρτο με τα μέτρα ύψους εννέα δισ. ευρώ!

Έτσι, οι Συριζαίοι ήταν άφαντοι από την Ανάσταση αλλά και από τις κατά τόπους περιφορές του Επιταφίου, το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής και επειδή η εικόνα είναι αδιάψευστος μάρτυρας, οι παρακάτω φωτογραφίες κάνουν ξεκάθαρο το πόσο πολύ άλλαξαν μέσα σε 12 μήνες τα δεδομένα για την κυβέρνηση, με τα αποτελέσματα της πολιτικής ενός έτους να είναι πλέον οφθαλμοφανή.

Στο χρονικό διάστημα που μεσολάβησε άλλαξαν πολλά για την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα και τον ίδιο τον πρωθυπουργό ο οποίος φέτος επέλεξε να περάσει τις ημέρες του Πάσχα «ινκόγκνιτο» και υπό αυστηρή φρούρηση, ενώ πέρυσι είχε βρεθεί στο πλευρό των πολιτών.

Πράγματι, σε μια προσπάθεια να ξεφύγουν από την οργή του κόσμου, έπειτα και από το περιστατικό στην κεντρική αγορά της Θεσσαλονίκης, όπου κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ Α' Θεσσαλονίκης δέχθηκε οξύτατη φραστική επίθεση από πολίτες, τα στελέχη της κυβέρνησης και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ήταν φέτος εξαφανισμένοι από τις όλες τις πασχαλινές εκδηλώσεις.

Το νέα σκληρά μέτρα, το νέο μνημόνιο και τα σκάνδαλα με τους μετακλητούς -και όχι μόνο- που έχουν αποκαλυφθεί τον τελευταίο χρόνο για το κόμμα του κ. Τσίπρα έχουν δημιουργήσει ένα εκρηκτικό κλίμα εις βάρος των βουλευτών και των υπουργών της κυβέρνησης οι οποίοι, φοβούμενοι τις σφοδρές αντιδράσεις του λαού, φέτος απεφάσισαν να κρυφτούν και να περάσουν μακριά από τον λαό και τα φώτα της δημοσιότητας το Πάσχα.

Τι διαφορά κάνει, όμως, ένας χρόνος... Πέρυσι ο πρωθυπουργός είχε παρακολουθήσει χαμογελαστός την Ακολουθία του Επιταφίου στην Αγία Αικατερίνη της Πλάκας, έχοντας στο πλευρό του την σύντροφό του Περιστέρα Μπαζιάνα αλλά και και τον τέως Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Γαβριήλ Σακελλαρίδη, ενώ δεν σταματούσε να μιλά και να χαιρετά τους πιστούς που τον πλησίαζαν για να τον χαιρετήσουν. Όσον αφορά στην Κυριακή του Πάσχα, ο πρωθυπουργός είχε βρεθεί στην Αίγινα μαζί με τον τέως υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη και τον υπουργό Επικρατείας, Αλέκο Φλαμπουράρη.

Το 2015 ο Αλέξης Τσίπρας παρακολούθησε τον Επιτάφιο στην Πλάκα


Φέτος, όμως, ο κ. Τσίπρας πέρασε το πρώτο μισό των μίνι διακοπών του Πάσχα με τον Πάνο Καμμένο, με τον οποίο «απέδρασε» στην Ύδρα τη Μεγάλη Παρασκευή, ενώ στη συνέχεια -και με ενδιάμεσο μια επίσκεψη στη φρεγάτα του Πολεμικού Ναυτικού «Αδρίας»- πέρασε το υπόλοιπο μισό των διακοπών του με ορισμένους εκ των κορυφαίων της κίνησης των «53», τον Ευκλείδη Τσακαλώτο και την Τασία Χριστοδουλοπούλου με τον σύζυγό της Θοδωρή Δρίτσα.

Πάσχα με τον Καμμένο στην φρεγάτα του Πολεμικού Ναυτικού «Αδρίας» το 2016 


Αξίζει, επίσης, να θυμηθεί κανείς ότι πέρυσι η κυβέρνηση είχε γιορτάσει το Πάσχα με ένα μεγάλο γλέντι στο Γουδή. Για την ακρίβεια, ο Πάνος Καμμένος είχε μετατρέψει σε υπαίθρια ψησταριά το Άλσος Στρατού στο Γουδή. Οι μπάντες των Ενόπλων Δυνάμεων έπαιζαν δημοτικά και λαϊκά τραγούδια, αναλαμβάνοντας τη διασκέδαση των Αθηναίων που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες και έμειναν στο κλεινόν άστυ, ενώ ο υπουργός Εθνικής Άμυνας είχε φτάσει τότε στο σημείο εν μέσω χειροκροτημάτων από τους Αθηναίους που έσπευσαν να επωφεληθούν από την πρωτοβουλία του υπουργείου.

Ο Πάνος Καμμένος γιόρτασε πέρυσι το Πάσχα στο Γουδή


Μαζί του ήταν και η Έλενα Κουντουρά


Όπως φαίνεται, το σκηνικό για την κυβέρνηση έχει αλλάξει τελείως και τώρα, έναν χρόνο μετά, είναι πλέον οφθαλμοφανή τα αποτελέσματα της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ που έφερε για τους πολίτες νέα μνημόνια και νέους φόρους και την κυβέρνηση αντιμέτωπη με την οργή του λαού.
Δημοσίευση: Μαΐου 03, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Άφαντη η κυβέρνηση και οι Συριζαίοι από την Ανάσταση - Πέρυσι Πάσχα με το λαό, φέτος μόνοι μεσοπέλαγα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator