Σημαδιακό – Το Παναγία Τήνου έγειρε μόλις οι άθεοι ανακοίνωσαν το αμαρτωλό δείπνο με τα κοψίδια!

0



Τη μια στιγμή η Ενωση Αθεων ανακοινώνει πάρτυ κρεατοφαγίας τη Μεγάλη Παρασκευή και αμέσως μετά το πλοίο με το θρησκευτικά φορτισμένο όνομα αρχίζει να παίρνει κλίση... Τυχαίο; Βγάλτε μόνοι σας τα συμπεράσματά σας!

Νίκος Ζαχαριάδης

Η επίμαχη φωτογραφία που δείχνει τον κεραυνό να χτυπάει δύο σουβλάκια με πίτα καρφωμένα σε βυζαντινό σπαθι. ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ!

Δεν είναι ένα ή δύο τυχαία γεγονότα. Αντίθετα είναι τόσα πολλά που πλέον παύουν να θεωρούνται συμπτώσεις. Και μια τόσο μεγάλη Αμαρτία όπως το δείπνο με τα κοψίδια τη Μεγάλη Εβδομάδα δεν θα μπορούσε να περάσει ατιμώρητη, χωρίς να δείξει ο Θεός την οργή του. Ομως τα κανάλια κρύβουν την αλήθεια και θέλουν να συνεχίσουμε να κοιμόμαστε μέσα στην άγνοια!

Ετσι το Παναγία Τήνου που για χρόνια ήταν δεμένο στο λιμάνι άρχισε ξαφνικά να μπάζει νερά και να γέρνει… Σα να ήθελε βυθιστεί για πάντα προκειμένου να σταματήσει να βλέπει τις βέβηλες πράξεις των άπιστων. Για άλλη μια φορά δηλαδή, όπως το ’40, συνδέεται η Παναγία με την βύθιση ενός πλοίου και τις δοκιμασίες του Εθνους. Τι μας κρύβουν;

Σύμφωνα μάλιστα με αυτόπτες μάρτυρες, από τη στιγμή που το πλοίο έγειρε ηθικά λαβωμένο, ξεπηδούν πίδακες θαλασσινού νερού από τα ύφαλα του. Πίδακες που κατευθύνονται σαν από μια υπερφυσική δύναμη στα εστιατόρια – ψησταριές γύρω από το λιμάνι και τους μουσκεύουν τα κάρβουνα. Γιατί δεν το λέει κανείς αυτό;

Ομως το πιο ανατριχιαστικό απ’ όλα αποκαλύφθηκε σε μια φωτογραφία που τράβηξε τυχαία τουρίστας στο το λιμάνι (φωτό). Εκεί φαίνονται καθαρά να ξεπηδούν από τα βάθη της θάλασσας δύο χέρια που κρατούν ένα βυζαντινό σπαθί. Και στην άκρη του σπαθιού είναι καρφωμένα δύο σουβλάκια που μόλις βγαίνουν στην επιφάνεια δέχονται το χτύπημα ενός κεραυνού!!!! Χρειάζεται τίποτα περισσότερο για να πειστούμε ότι η οργή του Θεού για την αμαρτία της Ενωσης Αθεων είναι μεγάλη; ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ!
Δημοσίευση: Μαΐου 03, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Σημαδιακό – Το Παναγία Τήνου έγειρε μόλις οι άθεοι ανακοίνωσαν το αμαρτωλό δείπνο με τα κοψίδια!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator