Συρία: Έτσι κατέρριψαν οι Κούρδοι το τουρκικό ελικόπτερο - ΒΙΝΤΕΟ

0



Το βίντεο της κατάρριψης του τουρκικού ελικοπέρου ΚΟΜΠΡΑ στο Χάκαρι στα σύνορα Τουρκίας Συρίας, έδωσαν στη δημοσιότητα οι Κούρδοι.

Πρόκειται για την κατάρριψη του τουρκικού ελικοπτέρου στις 13 Μαϊου και τοπική ώρα 4:30.

Το βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα το Σάββατο το μεσημέρι από το HPG, δηλαδή oι κουρδικές Λαϊκές Δυνάμεις Άμυνας - o ενοπλος βραχίονας του PKK και άρχισε να κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Οι Κούρδοι διαψεύδουν με αυτό τον τρόπο τις τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις που ανακοίνωσαν ότι το ελικόπτερο είχε συντριβεί λόγω τεχνικών προβλημάτων.

Δείτε πώς κατέρριψαν το τουρκικό ελικόπτερο στο 4:40 λεπτό.



Δείτε τις πρώτες εκτιμήσεις έμπειρου Έλληνα πιλότου από το βίντεο:

"Με κάθε επιφύλαξη, από καρέ (0:16-0:17) του βίντεο κατάρριψης του τουρκικού Ε-Ε/Π από αντάρτες του PKK, φαίνεται ότι το στροφείο έχει 4 blades, που σημαίνει ότι μάλλον πρόκειται για το νέο Ε-Ε/Π T-129 ATAK.

Το στροφείο του AH-1W Super Cobra, αποτελείται από 2 blades. Η πρώτη απώλεια για το νέο καμάρι της τουρκικής αεροπορικής βιομηχανίας, που δεν αναφέρεται για λόγους...μάρκετινγκ, ηθικού και πρεστίζ!

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Μαΐου 16, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Συρία: Έτσι κατέρριψαν οι Κούρδοι το τουρκικό ελικόπτερο - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator