Ανακοίνωση Πρόσληψης Προσωπικού για τις ανάγκες λειτουργίας των παιδικών κατασκηνώσεων του Δήμου Τρίπολης

0Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ατόμων για το χρονικό διάστημα έως 2 μηνών συνολικά τριάντα (30) ατόμων για τις ανάγκες λειτουργίας των παιδικών κατασκηνώσεων του Δήμου Τρίπολης στο Παράλιο Άστρος.

Συγκεκριμένα:
Ενός (1) αρχηγού, απόφοιτου πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, σχολής Φυσικής Αγωγής ή Παιδαγωγικής σχολής

Πέντε (5) πτυχιούχων σχολών Φυσικής Αγωγής και ελλείψει αυτών φοιτητών σχολών Φυσικής Αγωγής,

Ένας τουλάχιστον εκ των ανωτέρω θα πρέπει να κατέχει πιστοποίηση ναυαγοσώστη.
Δώδεκα (12) ομαδαρχών πτυχιούχων και ελλείψει αυτών φοιτητών Α.Ε.Ι. ή Τ.Ε.Ι., κατά προτίμηση παιδαγωγικών, φιλοσοφικών, θεολογικών σχολών και σχολών ιστορικών και θετικών επιστημών. Ελλείψει και αυτών, αποφοίτων τουλάχιστον δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Ενός (1 ) ιατρού, ελλείψει δε αυτού νοσηλευτή,
Ενός (1) μάγειρα.
Έξι (6) τραπεζοκόμων
Ενός (1) φύλακα.
Δύο (2) καθαριστριών και
Ενός (1) εργάτη γενικών καθηκόντων, κατά προτίμηση με άδεια ικανότητας οδηγού τουλάχιστον Β΄ κατηγορίας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους με τα σχετικά δικαιολογητικά στο Δήμο Τρίπολης, έως και 30 Μαΐου 2016, στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού και Διοικητικής Μέριμνας της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Τρίπολης.

(Λαγοπάτη & Αταλάντης, 2ος Όροφος)

Δείτε την απόφαση εδώ:

Δημοσίευση: Μαΐου 19, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ανακοίνωση Πρόσληψης Προσωπικού για τις ανάγκες λειτουργίας των παιδικών κατασκηνώσεων του Δήμου Τρίπολης"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator