Ο «εχθρός» είναι ο Τσίπρας...

0Προφανώς και δεν περιμέναμε από τον Ευ. Βενιζέλο να μας πει ότι στη Νέα Δημοκρατία υπάρχει τάση που στηρίζει τον Τσίπρα, ωστόσο, έχει μια σημασία αυτό να λέγεται φόρα παρτίδα κι όχι να το γράφουμε μόνον εμείς.

Ο κ. Βενιζέλος είπε πως η κυβέρνηση δεν στηρίζεται μόνον από το ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ αλλά και από μια άλλη «τρίτη δύναμη η οποία προέρχεται από το συντηρητικό χώρο, από τη λεγόμενη αντιμνημονιακή δεξιά».

Ποια είναι άραγε αυτή η... αντιμνημονιακή δεξιά που έρχεται σε αντίθεση με την... μνημονιακή προφανώς; Διότι εδώ έχουμε να κάνουμε μεν με το κόλπο του Βενιζέλου να διχάσει τη δεξιά αλλά μήπως τελικά έχουν αλήθειες τα λεγόμενά του; Μήπως και εντός της ΝΔ και πέριξ αυτής υπάρχουν πολλοί που στηρίζουν με τον τρόπο τους τον ΣΥΡΙΖΑ;

Για παράδειγμα τι θέλουν όλοι αυτοί που ξαφνικά βγήκαν στο... πατριωτικό κλαρί και μιλάνε εκ του ασφαλούς όταν τα ταμεία είναι άδεια; Διότι άλλο να κάνεις κριτική στην κυβέρνηση γιατί κατέστρεψε την οικονομία και έφερε σκληρό μνημόνιο κι άλλο να το παίζεις αντιμνημονιακός με ξένα κόλλυβα. Είναι σαν τους Λαφαζανικούς και τους «οπαδούς» της Ζωής και της Ραχήλ που έχουν καβατζώσει για μια ζωή αλλά το παίζουν επαναστάτες στις πλάτες του ελληνικού λαού.

Το πρόβλημα τώρα για τη ΝΔ είναι πράγματι πώς θα μαζέψει όλες αυτές τις «τάσεις» που με άμεσο ή έμμεσο τρόπο δίνουν αβάντες στον Τσίπρα. Είτε είναι καραμανλικοί που χαίρονται όταν βλέπουν ότι η ΝΔ δεν μπορεί να κυβερνήσει και είναι καλύτερο να κυβερνά ο ΣΥΡΙΖΑ, είτε είναι κάποιοι άλλοι που υποσκάπτουν κάθε προσπάθεια που γίνεται για να φύγει η κυβέρνηση – τέρας. Όταν κόβεις κάθε καλό που γίνεται αναδεικνύοντας μόνο τα κακά ή όταν κάνεις κριτική όχι για να διορθωθούν τα κακώς κείμενα αλλά για να σαμποτάρεις την παράταξη, ασφαλώς και δεν θα δει άσπρη μέρα η ΝΔ.

Όπως έχουμε ξαναγράψει, η ΝΔ και ο κόσμος της επέλεξε τον Μητσοτάκη για αρχηγό και μ' αυτόν θα πορευτεί μέχρι τις εκλογές, όποτε γίνουν. Αντί λοιπόν να προσπαθούν κάποιοι δήθεν «δεξιοί» να βάλουν... κόφτη στη ΝΔ καλό είναι να καταθέσουν προτάσεις για το πως θα γίνει καλύτερη. Χίλιες φορές το έχουμε πει: Ο μεγάλος εχθρός είναι ο Τσίπρας και το σύστημα που τον στηρίζει γιατί είναι ο βολικός που περνά τα πάντα. Αυτόν πρέπει να πολεμήσουν όλες οι τάσεις της Δεξιάς κι όχι τον Μητσοτάκη και τη ΝΔ. Αλλά που να το καταλάβουν κάποιοι που θεωρούν εαυτόν ιδιοκτήτες ή διαχειριστές της δεξιάς παράταξης. Ή πιο... Έλληνες από άλλους.

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Μαΐου 14, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο «εχθρός» είναι ο Τσίπρας..."

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator