Το γήπεδο με τις πιο στραβές γραμμές είναι στη Μεσσηνία!

0Είναι από τα θεάματα, που δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να μην σου προκαλέσουν γέλιο.

Η φωτογραφία, που ανέβασε χθες η σελίδα Cult24 στο Facebook παρουσιάζει αεροφωτογραφία, του γηπέδου της Κορώνης από την εποχή που ήταν... ξερό, στην οποία φαίνεται ότι τις γραμμές του αγωνιστικού χώρου προφανώς τις είχαν σχεδιάσει μαθητές νηπιαγωγείου, καθώς είναι στραβές!

Το γεγονός αυτό φυσικά μόνο ασχολίαστο δεν πέρασε, από εκατοντάδες χρήστες του Διαδικτύου, που επιστρατεύοντας το χιούμορ τους καυτηρίασαν αυτή την κωμικοτραγική κατάσταση.

Δημοσίευση: Μαΐου 12, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Το γήπεδο με τις πιο στραβές γραμμές είναι στη Μεσσηνία!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator