Ηλεκτρική ενέργεια από τη μαγνητική έλξη της γης

0



Έλληνας της Αυστραλίας ανακάλυψε μέθοδο για φτηνή και οικολογική ενέργεια Έναν πρωτοποριακό τρόπο παραγωγής φθηνής ενέργειας, χρησιμοποιώντας την έλξη της γης, ανακάλυψε ένας Έλληνας ομογενής από την Αυστραλία. Συγκεκριμένα, ο Παύλος Κουρής, εκμεταλλευόμενος τη δίνη που δημιουργείται κατά την περιστροφή του νερού από την έλξη της γης και χρησιμοποιώντας την κατάλληλη τουρμπίνα, παράγει ηλεκτρισμό. Ήδη, η πατέντα της εφεύρεσής του έχει κατοχυρωθεί σε δέκα χώρες, ανάμεσά τους οι ΗΠΑ, ο Καναδάς, το Μεξικό, η Αυστραλία, η Νέα Ζηλανδία και πολλές ευρωπαϊκές και φέτος θα κατοχυρωθεί σε άλλες οκτώ. Αξίζει να σημειώσουμε ότι, ο 'Ελληνας επιστήμονας κρατούσε την ιδέα για την παραγωγή ενέργειας μέσω της περιστροφής του νερού μυστική επί 20 χρόνια.
Δημοσίευση: Μαΐου 07, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ηλεκτρική ενέργεια από τη μαγνητική έλξη της γης"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator