Ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος "μαλώνει μόνος του" και πέφτει πάντα μέσα - BINTEO

0



Πέντε φορές που ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος των ΑΝΕΛ απασχόλησε την κοινή γνώμη με τις δηλώσεις και τις "σίγουρες" προβλέψεις του.

Χρήστος Δεμέτης

Πέμπτη 5 Μαΐου, ώρα 16.00. Βουλευτής των ΑΝΕΛ Θανάσης Παπαχριστόπουλος: "Τι άλλο θα μπορούσε να κάνει η κυβέρνηση όταν έβγαλε στη φόρα τον διάλογο Τόμσεν με την κυρία Βελκουλέσκου; Το παλεύει με νύχια και με δόντια το ΔΝΤ. Πώς θα το έκαιγε διαφορετικά;".

Πέμπτη 5 Μαΐου, ώρα 17:30. Βουλευτής των ΑΝΕΛ Θανάσης Παπαχριστόπουλος πάλι: "Όταν είπα ότι καλά έκανε και έβγαλε στην φόρα η κυβέρνηση τον διάλογο Τόμσεν-Βελκουλέσκου εννοούσα ότι καλά έκανε η κυβέρνηση και σήκωσε το θέμα".

Ο ίδιος έσπευσε να διευκρινήσει πως έχει μιλήσει πολλές φορές στο παρελθόν για το θέμα και ουδέποτε υπονόησε ότι έχει η κυβέρνηση κάποια σχέση με την υποκλοπή. Στη συνέχει μάλιστα εξαπέλυσε επίθεση σε όσους "παρερμήνευσαν" όπως είπε τις δηλώσεις του και μίλησε για "κατάντια".

Μα πώς μιλάμε για παρερμηνεία κ. Παπαχριστόπουλε όταν υπάρχει και το βίντεο των δηλώσεων; Ίσως να πρόκειται για λεκτικό "ολίσθημα", πάντως όχι για διαστρέβλωση:



Ευλόγως, πολλοί μίλησαν για κυβίστηση ενώ ο ίδιος ο βουλευτής και μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook επέμεινε στην εκδοχή της παρερμηνείας, προχωρώντας σε περαιτέρω διευκρινήσεις.

Έγραψε χαρακτηριστικά:

"Πολύ φοβάμαι ότι η απελπισία και η θλίψη κάποιων ανθρώπων επειδή η αξιολόγηση τελειώνει, τους οδηγεί στην υπερβολή και στην παρερμηνεία των δηλώσεών μου. Από πού και ως πού το γεγονός ότι σήμερα στην ομιλία μου στη Βουλή επικρότησα την στάση της κυβέρνησης να «σηκώσει» το θέμα της συνομιλίας Τόμσεν-Βελκουλέσκου, αποκωδικοποιείται ως παραδοχή υποκλοπής από την πλευρά της κυβέρνησης;

Δηλώνω λοιπόν ξεκάθαρα σε αυτούς που καλοπροαίρετα παρανόησαν ότι την υποκλοπή την έχουν κάνει τα WikiLeaks, ότι είναι αδύνατον να την έχει υποκλέψει η ΕΥΠ, και τους παραπέμπω σε προηγούμενες ομιλίες μου στη Βουλή όπου επανειλημμένως το έχω καταστήσει σαφές".

Και στον Real FM:



Ο ιατρός Θανάσης Παπαχριστόπουλος που είχε πολιτευτεί με τη Ν.Δ. πριν προσχωρήσει στους ΑΝΕΛ και είναι αντιπρόεδρος της Μη κερδοσκοπικής Οργάνωσης "Γιατροί της Ειρήνης", έχει απασχολήσει και πάλι στο παρελθόν την κοινή γνώμη με τις δηλώσεις του.
Οι προβλέψεις του τον Απρίλιο του 2015. Όταν έλεγε πως δεν θα πάμε ούτε σε εκλογές, ούτε σε δημοψήφισμα. Μέσα έπεσε. Και στα δύο:



13 Σεπτεμβρίου του 2015. Ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος "μαλώνει μόνος του στον ALPHA", όπως γράφτηκε τότε:



Αλλά και στον ΣΚΑΙ:



Αλλά και στην ΕΡΤ1:



Και πάλι τον Σεπτέμβριο του 2015, όταν έλεγε πως ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, "είναι πεθαμένος πολιτικά". Σήμερα βέβαια, ο κ. Βαρουφάκης είναι επικεφαλής του DiEM25 και σύμβουλος των Εργατικών στη Βρετανία:



2012. Όταν "κατέβαινε" με τη Νέα Δημοκρατία με το σύνθημα "Ανατροπή Τώρα":



Με το σύνθημα "Ανατροπή" και στα εγκαίνια των γραφείων των ΑΝΕΛ στο Γαλάτσι τον Φεβρουάριο του 2014:



Πέραν πάντως από τις ατυχείς προβλέψεις του, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ είχε διαφοροποιηθεί από την κυρίαρχη τάση του κόμματος του, υπερψηφίζοντας (προς τιμήν του) το σύμφωνο συμβίωσης:


Δημοσίευση: Μαΐου 06, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος "μαλώνει μόνος του" και πέφτει πάντα μέσα - BINTEO"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator