Οι Anonymous «χάκαραν» την Τράπεζα της Ελλάδoς - ΒΙΝΤΕΟ

0


Εξαπέλυσαν επίθεση κατά της ιστοσελίδας της ΤτΕ, αναγκάζοντας τη να «βγει» εκτός λειτουργίας για έξι ώρεςΟι Anonymous εξαπέλυσαν, όπως οι ίδιοι αναφέρουν, μια νέα επίθεση κατά της διαφθοράς στο τραπεζικό σύστημα, βάζοντας ως στόχο την Τράπεζα της Ελλάδος.

Εξαπέλυσαν μια DDOS επίθεση κατά της ιστοσελίδας της ΤτΕ, αναγκάζοντας τη να «βγει» εκτός λειτουργίας για έξι ώρες.

Νωρίτερα φέτος, συγκεκριμένα το Μάρτιο, οι Anonymous είχαν ανακοινώσει πως προτίθενται να στραφούν ενάντια στο παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «όπως ο Ίκαρος, οι γνωστές δυνάμεις πέταξαν πολύ κοντά στον ήλιο και ήρθε ο καιρός να δουν τα φτερά τους να καίγονται».


Στις 2 Μαΐου στο YouTube είχε ανέβει video διάρκειας 1:35, όπου οι Anonymous ανακοίνωσαν την επίθεση στο site της Τράπεζας της Ελλάδoς. Το συνόδευαν με κείμενο που ξεκινούσε με τη φράση "Ο Όλυμπος θα πέσει. Ο Ίκαρος βρήκε το δρόμο του να γυρίσει στην Ελλάδα (...) Σήμερα η επιχείρηση Ίκαρος μπήκε στην επόμενη φάση. Για σήμερα, ρίξαμε επανειλημμένα το site της Τράπεζας της Ελλάδoς". Υποστηρίζουν πως η επίθεση στην ΤτΕ είναι η πρώτη της εκστρατείας 30 ημερών κατά τραπεζών σε όλο τον κόσμο.
Δημοσίευση: Μαΐου 04, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Οι Anonymous «χάκαραν» την Τράπεζα της Ελλάδoς - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator