Κλέφτης Alert - Αφού ρε φίλε δεν έχεις να δώσεις άλλο, γιατί μας ζαλίζεις; (ΒΙΝΤΕΟ)

0Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Τι τελευταίες ώρες έχει ανέβει στο youtube ένα βίντεο το οποίο δείχνει τον Λάκη Λαζόπουλο να λέει τα γνωστά αστεία του στην εκπομπή του.
Παράλληλα όμως παίζει και τα αστεία του Louis CK, πασίγνωστου stand-up comedian στην Αμερική. Οι ομοιότητες στα αστεία, όπως θα ακούσετε είναι μεγάλες.

Λάκης: «Έχω χωρίσει εδώ και 5 χρόνια. Μου αρέσει πολύ που είμαι χωρισμένος. Κάθε χρόνος είναι καλύτερος από τον προηγούμενο.»

Louis: «Έχω πάρει διαζύγιο εδώ και 5 χρόνια. Και είναι το καλύτερο πράγμα στην ζωή μου. Κάθε χρόνος είναι καλύτερος από τον προηγούμενο.»

Λάκης: «Δεν λέω να παντρευτείτε, να παντρευτείτε, αλλά μετά να χωρίσετε».

Louis: «Δεν λέω να «μην παντρευτείτε». Να γνωρίσετε κάποιον, να ερωτευτείτε και να πάρετε διαζύγιο.»

Δείτε και τα υπόλοιπα αστεία:

Δημοσίευση: Μαΐου 20, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Κλέφτης Alert - Αφού ρε φίλε δεν έχεις να δώσεις άλλο, γιατί μας ζαλίζεις; (ΒΙΝΤΕΟ)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator