Συγκέντρωση την Κυριακή 8 Μαΐου στο χώρο της πρώην Σωληνουργείας Κορίνθου

0



Η φετινή Απεργία της Πρωτομαγιάς δεν αποτελεί μόνο μια εθιμική εκδήλωση με ιστορικό περιεχόμενο, είναι το εφαλτήριο για τους αγώνες που μας περιμένουν στο αμέσως προσεχές διάστημα , η φετινή πρωτομαγιά αν και ημερολογιακά συνέπεσε με την ημέρα του Πάσχα , μεταφέρθηκε με υπουργική απόφαση για τις 3 Μάη , αλλά αγωνιστικά ,όπως της αρμόζει ,θα τιμηθεί την Κυριακή 8 Μαΐου με απεργιακή συγκέντρωση στον χώρο της πρώην ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ.

Η απεργία της Πρωτομαγιάς είναι μέρα τιμής για τους πρωτεργάτες αγωνιστές που θυσιάστηκαν για να επιβάλουν εργατικά δικαιώματα, είναι μέρα αγώνα της εργατικής τάξης, είναι μέρα δέσμευσης όλων μας στις αρχές της αλληλεγγύης, της δημοκρατίας, της οικονομικής και κοινωνικής ισότητας, είναι μέρα ταξικού αγώνα.

Τιμούμε το Σικάγο , την Θεσσαλονίκη , την Καισαριανή και χαράζουμε τον δρόμο της πάλης, των κατακτήσεων από το 8ωρο και τη σταθερή δουλειά με δικαιώματα, την κοινωνική ασφάλιση, μέχρι την παιδεία, την υγεία, τις συνδικαλιστικές και δημοκρατικές ελευθερίες.

Τα τελευταία χρόνια, με αποκορύφωμα την τελευταία 6ετία, δεχόμαστε μια ανελέητη επίθεση σε κάθε δικαίωμά μας.

Δουλειές, μισθοί, συντάξεις έχουν ανατραπεί και καλούμαστε να ξαναπαλέψουμε για τα ίδια δικαιώματα που πριν 130 χρόνια έγινε ο ξεσηκωμός του ΣΙΚΑΓΟ την 1 Μαΐου.

ΤΙΜΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ


ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΥΝ:

ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΣΤΙΣ 10:30

ΤΙΜΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΜΑΣ

ΤΙΜΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ

ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στην ΑΠΕΡΓΙΑ την 1η Μάη

Δεν εξουσιοδοτούμε κανέναν να αποφασίζει για εμάς χωρίς εμάς.

Δεν χωράει καμιά αναμονή καμιά ανοχή , η αποχή αποτελεί συνενοχή .

Εμείς, με τη δράση μας, τις προτάσεις και τους Αγώνες μας να είμαστε οι δημιουργοί του μέλλοντός μας!!
Δημοσίευση: Μαΐου 05, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Συγκέντρωση την Κυριακή 8 Μαΐου στο χώρο της πρώην Σωληνουργείας Κορίνθου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator