Αλέκος Πνευματικός: «Ο Δήμος Κορινθίων συμμετέχει στην μεγάλη πορεία κατά της ανεργίας» (video)

0


Ο Δήμος Κορινθίων συμμετέχει στην μεγάλη πορεία κατά της ανεργίας που ξεκινά από την Πάτρα με προορισμό την Αθήνα .Σας καλούμε να παρευρεθείτε στην συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Απριλίου 20:00 στον φλοίσβο μπροστά από τον Πήγασο, εκεί θα γίνει συναυλία με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα και δρώμενα καθώς και ενημέρωση για την ανεργία που μαστίζει όλη την ελληνική κοινωνία και ιδιαίτερα την Κορινθία .
Είναι καθήκον όλων μας σαν ενεργοί πολίτες να συμμετάσχουμε. δείτε τις δηλώσεις του Δήμαρχου Κορινθίων Αλέκου Πνευματικού


http://protinews.blogspot.gr
Δημοσίευση: Απριλίου 04, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Αλέκος Πνευματικός: «Ο Δήμος Κορινθίων συμμετέχει στην μεγάλη πορεία κατά της ανεργίας» (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator