Χίτλερ, Τραμπ, Λεπεν και… Μιχαλολιάκος σε αντιρατσιστικό βίντεο της γερμανικής τηλεόρασης (Video)

0


Με ένα μουσικό βιντεοκλίπ στο ZDF, οι Neo Magazin Royale διατυπώνουν το αιχμηρό τους σχόλιο κατά του ρατσισμού και της ξενοφοβίας.

Στο βιντεοκλίπ που μουσικά θυμίζει έντονα Rammstein, εμφανίζονται μάλιστα πέρα από τον Χίτλερ, πλακάτ με τα πρόσωπα των Ντόναλντ Τραμπ, Μαρίν Λεπέν αλλά και του… Νίκου Μιχαλολιάκου.

Ενώ οι Γερμανοί καλλιτέχνες στρέφονται και κατά όσων ομοεθνών τους, έχουν επιλέξει να ξεχάσουν το «παρελθόν τους».

Δημοσίευση: Απριλίου 02, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Χίτλερ, Τραμπ, Λεπεν και… Μιχαλολιάκος σε αντιρατσιστικό βίντεο της γερμανικής τηλεόρασης (Video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator