Ο δήμαρχος Τρίπολης ξεσπά για το άδειο θέατρο: «Το επίπεδο μας είναι για νταούλια και γουρνοπούλες» [video]

0



Η τελευταία εκδήλωση του δήμου στο Μαλλιαροπούλειο με την Ορχήστρα Κανών της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, έγινε σε ένα άδειο θέατρο, γεγονός που προκάλεσε την οργή του δημάρχου, Δημήτρη Παυλή ο οποίος μίλησε για το… υψηλό επίπεδο του τόπου μας. Αναρωτήθηκε μάλιστα στην εν λόγω εκδήλωση «που ήταν οι Χορωδίες, που ήταν ο Φιλοτεχνικός, που ήταν το ΚΑΠΗ που ήταν η περίφημη Εκκλησία, που ήταν όλοι αυτοί;». Για να πει μετά … «Είχε δίκιο ο Σαββάκης που έλεγε.. Ρε, νταούλι, γουρνοπούλα και είμαστε μια χαρά, σε αυτή την πατρίδα. Αυτό είναι το επίπεδο μας».

kalimera-arkadia.gr

Δημοσίευση: Απριλίου 26, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο δήμαρχος Τρίπολης ξεσπά για το άδειο θέατρο: «Το επίπεδο μας είναι για νταούλια και γουρνοπούλες» [video]"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator