Λαθρομετανάστες ανέλαβαν τον τελωνειακό έλεγχο στα σύνορα και ανακρίνουν τους Ελληνες οδηγούς! (video)

0


Συνέβη και αυτό στην Ελλάδα με το ανύπαρκτο κράτος. Λαθρομετανάστες, μιας και όλοι αυτοί δε μοιάζουν πολύ για σύριους κατατρεγμένους από τον πόλεμο, έχουν μπλοκάρει την εθνική οδό στήνοντας σημεία ελέγχου (check points) κι αποφασίζοντας ποιος θα περάσει και ποιος όχι!

«Τι έγινε ρε παιδιά; Σας κάναμε κάτι; Σας ταΐζουμε, σας ποτίζουμε, δεν ντέπεστε λίγο. Θα πάω...και εγώ έχω παιδάκια σαν και σένα...που θέλουν να φάνε. Ε λοιπόν. Σας παρακαλούμε δηλαδή. Είναι ντροπή. Είναι ντροπή.»

Τα παιδάκια του συγκεκριμένου οδηγού μάλλον δε θα φάνε για αρκετό καιρό ακόμη. Ένας άλλος οδηγός φορτωμένος με ευπαθή προϊόντα, φρούτα για τη Σουηδία δεν περνά τον έλεγχο των νέων αρχών της περιοχής.
Όπου αρχές ο κύριος:

Με ποιο δικαίωμα ο άνθρωπος αυτός όπως είδατε στο βίντεο ελέγχει τα έγγραφα του οδηγού και τον ανακρίνει;

Ξένοι αλληλέγγυοι επιτίθενται στη ρεπόρτερ του σταθμού όταν τους ρωτά από που έρχονται.

Οι άνδρες της Αστυνομίας παρακολουθούν ατάραχοι όλα αυτά.

Αυτό πρακτικά σημαίνει απώλεια εθνικής κυριαρχίας.

Λυπηρό ή όχι, ο νομός Κιλκίς δεν ανήκει πλέον στην Ελλάδα ενώ προσεγγίζουμε με μαθηματική ακρίβεια το σημείο μηδέν για εξελίξεις χωρίς επιστροφή.

Δημοσίευση: Απριλίου 08, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Λαθρομετανάστες ανέλαβαν τον τελωνειακό έλεγχο στα σύνορα και ανακρίνουν τους Ελληνες οδηγούς! (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator