Χάος στον Πειραιά: Μετανάστης απείλησε να πετάξει το μωρό του! (video)

0


Εξέγερση των προσφύγων που δεν θέλουν να εγκαταλείψουν το λιμάνι του ΠειραιάΑπίστευτες εικόνες εκτυλίχθηκαν νωρίτερα στο λιμάνι του Πειραιά ενδεικτικές του χάους και της απελπισίας που επικρατει στον πρόχειρο καταυλισμό που έχει στηθεί με περισσότερους από 4.700 πρόσφυγες και μετανάστες να παραμένουν στο χώρο. Μετά την ενημέρωση από τον γενικό γραμματέα Μεταναστευτικής Πολιτικής ο οποίος έδιωξε τους δημοσιογράφους για να καλέσει τους πρόσφυγες να αποχωρήσουν από το λιμάνι του Πειραιά, οι μετανάστες αντέδρασαν, έκλεισαν το δρόμο μπροστα από στην πύλη Ε3 και εξέφρασαν την οργή τους για την εξέλιξη.

Όταν οι μετανάστες βγήκαν από το χώρο όπου έγινε η ενημέρωση ήταν εξοργισμένοι από όσα άκουσαν με ορισμένους να λένε σε δημοσιογράφους ότι τη μια τους λένε να μιλήσουν με την Ύπατη Αρμοστεία ενώ από την Ύπατη Αρμοστεία τους λένε να απευθύνονται στην κυβέρνηση.

Αμέσως μετά ορισμένοι από αυτούς προχώρησαν σε καθιστική διαμαρτυρία κλείνοντας τον δρόμο στην είσοδο Ε3. Εκείνη τη στιγμή ένας οδηγός επιχείρησε περάσει από εκεί με το αυτοκίνητό του με έναν μετανάστη να χτυπάει το όχημα. Τότε οι λιμενικοί που βρίσκονταν εκεί προσήγαγαν τον μετανάστη, ενέργεια που εξόργισε τους υπόλοιπους πρόσφυγες. Και εκείνη τη στιγμή συνέβη το αδιανόητο. Ένας μετανάστης άρπαξε ένα μωρό στα χέρια του και το σήκωσε ψηλά έτοιμος να το πετάξει στον λιμενικό.

Δημοσιογράφοι, λιμενικοί και άλλοι μετανάστες που βρίσκονταν εκεί έπεσαν πάνω στον άνδρα προκειμένου να του παρουν το παιδί από τα χέρια, κατί που τελικά κατάφεραν μετά από λίγα δευτερόλεπτα επιστρέφοντας το μικρό παιδί στη μητέρα του.

Δείτε την στιγμή που δημοσιογράφοι και μετανάστες προσπαθούν να πάρουν το βρέφος από τα χέρια του απελπισμένου άνδρα

Αμέσως μετά το περιστατικό οι μετανάστες έκλεισαν το χώρο μπροστά από τον επιβατικό σταθμό στην πύλη Ε3 με τα οχήματα να εκτρέπονται από την κάτω πλευρά της πύλης.Δημοσίευση: Απριλίου 06, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Χάος στον Πειραιά: Μετανάστης απείλησε να πετάξει το μωρό του! (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator