Γιαννόπουλος: Η δραματική έκκληση για το «Χαμόγελο του Παιδιού» (video)

0


Ο Κώστας Γιαννόπουλος είναι γνωστός στο πανελλήνιο για την δράση του και την παροχή βοηθείας και κυρίως ψυχολογική υποστήριξη σε κακοποιημένα παιδιά.

Η κρίση έχει χτυπήσει και το «Χαμόγελο του Παιδιού» και τα έξοδα λειτουργίας είναι δυσβάσταχτα.

Πολλές φορές εκείνος μπήκε στη διαδικασία να βρει τρόπους για να λύσει το πρόβλημα, όμως τα οικονομικά θέματα συνεχίζουν να αποτελούν αγκάθι όπως ο ίδιος σημειώνει χαρακτηριστικά στο λογαριασμό του στο Facebook.

«Εκτός από τον ΕΝΦΙΑ υπάρχει και μια κοινωνία που πρέπει να στηριχθεί», λέει χαρακτηριστικά.

Μάλιστα ανάρτησε και ένα βίντεο στο οποίο, αφού αποκαλύπτει πως τις τελευταίες ημέρες αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, μιλάει για το μέγεθος του προβλήματος αλλά κυρίως την αγωνία του για το μέλλον του «Χαμόγελου», το οποίο δεν ανήκει σε εκείνον αλλά σε ολόκληρη την κοινωνία όπως λέει χαρακτηριστικά.

«Να μην σταθεί κανείς εμπόδιο στη συνέχιση του δύσκολου αλλά μεγάλου έργου που επιτελεί καθημερινά το Χαμόγελο του Παιδιού. Το Χαμόγελο του Παιδιού δεν είναι δικό μου και κανενός, αλλά των παιδιών. Όλοι αυτοί οι εργαζόμενοι και οι εθελοντές να συνεχίσουν τη δράση τους και να μην τους ενοχλήσει κανένας σε αυτό που κάνουν είτε με τον Γιαννόπουλο είτε χωρίς τον Γιαννόπουλο.

Δεν θα ήθελα να δω κάποιον υπουργό να καταργεί τη δυνατότητα του Χαμόγελου να συνεχίσει. Ανησυχώ γιατί όλα λειτουργούν στο πόδι. Ανησυχώ γιατί θα βγει κάποια υπουργική απόφαση με την οποία θα στραγγαλίσουν κάθε υγιή προσπάθεια...

Να καταλάβουν πως εκτός από τον ΕΝΦΙΑ και τις οικονομικές αποφάσεις υπάρχει και μια κοινωνία που πρέπει να στηριχθεί και να αλληλοστηριχθεί. Τα πελατειακά συστήματα που ενοχλούνται κατά διαστήματα μας έχουν δημιουργήσει προβλήματα», σημειώνει χαρακτηριστικά ο Κώστας Γιαννόπουλος.

Δημοσίευση: Απριλίου 16, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Γιαννόπουλος: Η δραματική έκκληση για το «Χαμόγελο του Παιδιού» (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator