"Προσφυγόπουλο"-ηθοποιός... δείτε πως σκηνοθετούν ειδήσεις τα ΜΜΕ (VIDEO)

0


Δείτε το ίδιο παιδί στο χτύπημα στις Βρυξέλλες να κλαίει μπροστά στην κάμερα…και μερικές εβδομάδες μετά το ίδιο παιδί να κλαίει μπροστά στις κάμερες στην Ειδομένη!

Η ομοιότητα είναι μεγάλη, ενώ στο παρακάτω βίντεο γίνονται και συγκρίσεις στα χαρακτηριστικά του προσώπου ως απόδειξη ότι είναι το ίδιο άτομο.

Αν ισχύει…τότε η εύλογη ερώτηση είναι Ποιοι καθοδηγούν τα ΜΜΕ…και ποιος είναι ο σκοπός τους;

Τα σχόλια δικά σας.http://epikairotita.gr
Δημοσίευση: Απριλίου 13, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: ""Προσφυγόπουλο"-ηθοποιός... δείτε πως σκηνοθετούν ειδήσεις τα ΜΜΕ (VIDEO)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator